Halálos kimenetelű közúti közlekedési balesettel indult a szombat: a 49-es számú főúton Mátészalka és Jármi között egy román személygépjármű és egy szintén román tehergépjármű ütközött össze egymással. Az egyik sofőr nem élte túl a karambolt.

Kamion és személygépkocsi ütközött

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt június 24-én 5 óra 50 perc körül a 49-es számú főúton Mátészalka és Jármi között. A rendelkezésre álló adatok szerint eddig tisztázatlan körülmények között egy román hatósági jelzésű személygépjármű és egy szintén román honosságú tehergépjármű ütközött össze egymással. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Életét vesztette az egyik sofőr  

A karambol következtében a személyautót vezető férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Teljes útlezárás

A rendőrség a műszaki mentés és a helyszínelés idejére a főút balesettel érintett szakaszát teljes szélességében lezárta, a forgalmat mindkét irányból alsóbbrendű útra terelik.   

Frontális ütközés

A Kékvillogó.hu tudósított arról, hogy halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2023. június 17-én 17 óra 51 perckor a 3823-as út 25. kilométerszelvényében Kemecse térségében. Elsődleges információk szerint két személygépkocsi frontálisan összeütközött. 

A helyszínen meghalt

A baleset következtében az egyik gépkocsit vezető férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A rendőrség a műszaki mentés és a helyszínelés idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárta.

Vezetés közben lett rosszul

A Kékvillogó.hu tudósított arról, hogy vezetés közben lett rosszul, majd lesodródott az útról kocsijával és meghalt egy férfi Dabas és Budapest között. A 70 év körüli sofőr épp az M5-ös autópálya felé tartott, amikor rosszul lett, majd fékezés nélkül az árokba csapódott.

Csak a szerencsén múlt

A kocsiját a fák állították meg és csak a szerencsén múlt, hogy nem ütközött össze senkivel. Az arra járó autósok megálltak, hogy segítsenek, ők szabadították ki a roncsból a férfit. Megpróbálták újraéleszteni, de nem jártak sikerrel.

Szalagkorlátnak ütközött

A Kékvillogó.hu számolt be arról, hogy május 29-én 17 óra 49 perc körül eddig tisztázatlan körülmények között egy motoros az úttestről lesodródott, és a szalagkorlátnak ütközött Budapest 9. kerület, Gyáli út 30. szám előtt. A balesetben a motoros férfi a helyszínen életét vesztette. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció