Vezetés közben lett rosszul, majd lesodródott az útról és meghalt egy férfi Dabas és Budapest között. A 70 év körüli sofőr épp az M5-ös autópálya felé tartott, amikor rosszul lett, majd fékezés nélkül az árokba csapódott.

Váratlan rosszullét

Több tízmétert repült az útról egy autó és csak az autópálya mellett található sövény állította meg az M51-esen. A személygépkocsi sofőrje vezetés közben lett rosszul, fékezés nélkül hajtott az árokba. Valószínűleg már nem volt magánál, amikor a baleset történt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Csak a szerencsén múlt

A kocsiját a fák állították meg és csak a szerencsén múlt, hogy nem ütközött össze senkivel. Az arra járó autósok megálltak, hogy segítsenek, ők szabadították ki a roncsból a férfit. Megpróbálták újraéleszteni, de nem jártak sikerrel.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Sokáig küzdöttek érte

„A kocsit nehéz volt megközelíteni a bokrok között, sokáig küzdöttünk érte, de sajnos a helyszínen meghalt” – írta egy hozzászóló az interneten. A történtek után órákig tartott a helyszínelés. A tragédia okát még vizsgálják – számolt be róla a Tények.

Szalagkorlátnak ütközött

A Kékvillogó.hu számolt be arról, hogy május 29-én 17 óra 49 perc körül eddig tisztázatlan körülmények között egy motoros az úttestről lesodródott, és a szalagkorlátnak ütközött Budapest 9. kerület, Gyáli út 30. szám előtt. A balesetben a motoros férfi a helyszínen életét vesztette. 

Lezárás, torlódás

A rendőrök a helyszínelés idejére a Gyáli utat a Könyves Kálmán körútnál lezárták, emiatt jelentős torlódás alakult ki – írta a police.hu.

Kerékpáros balesete a hídon

Ugyancsak BudaPestkörnyéke.hu írt arról, hogy Pünkösd hétfő reggelén egy kerékpáros férfi igyekezett a Rákóczi hídon Budáról Pestre, a járdán haladó bicikliút helyett az autók között. Az Infopark magasságában a külső sávban tekert, amikor mögé ért a Hyundai Kona, amelyet egy idősebb férfi vezetett. 

Így történt a baleset

A Hyundai sofőrje épp elkezdte kikerülni a biciklit, amikor a kerékpáros egy kátyú miatt hirtelen balra húzta a kormányt. A Kona vezetője erre a mozdulatra már nem tudott reagálni, autója jobb elejével elütötte a bicajost, aki a motorháztetőre, majd a szélvédőnek csapódott, ezután pedig az úttestre zuhant.

Gyorsan reagáltak az emberek

A kerékpáros viselt bukósisakot, amely a becsapódás következtében széttört. A férfi súlyos mellkasi és koponya sérüléseket szenvedett, a fejéből dőlt a vér, a szemtanúk elmondása szerint az egyik megálló autóból egy sebész, illetve a gyorsan kiérkező járőrök kezdték meg, illetve segítettek a mentőknek a légútbiztosításban.

Kórházba szállították a sérült kerékpárost

Sokáig a helyszínen ápolták a sérültet, mielőtt szállítható állapotba tudták hozni, végül a Szent János kórház idegsebészeti osztályára szállították a férfit. A Hyundai vezetője nem sérült meg a baleset során. A mentés és helyszínelés ideje alatt a Rákóczi híd budai hídfőjénél teljes útlezárás volt érvényben, a forgalmat a Dombóvári útra terelték. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció.