Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt szombat délután Kemecse térségében. Az elsődleges információk szerint két személygépkocsi ütközött össze frontálisan, az egyik autót vezető férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Frontális ütközés

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2023. június 17-én 17 óra 51 perckor a 3823-as út 25. kilométerszelvényében Kemecse térségében. Elsődleges információk szerint két személygépkocsi frontálisan összeütközött. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A helyszínen meghalt

A baleset következtében az egyik gépkocsit vezető férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A rendőrség a műszaki mentés és a helyszínelés idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárta.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Vezetés közben lett rosszul

A Kékvillogó.hu tudósított arról, hogy vezetés közben lett rosszul, majd lesodródott az útról kocsijával és meghalt egy férfi Dabas és Budapest között. A 70 év körüli sofőr épp az M5-ös autópálya felé tartott, amikor rosszul lett, majd fékezés nélkül az árokba csapódott.

Csak a szerencsén múlt

A kocsiját a fák állították meg és csak a szerencsén múlt, hogy nem ütközött össze senkivel. Az arra járó autósok megálltak, hogy segítsenek, ők szabadították ki a roncsból a férfit. Megpróbálták újraéleszteni, de nem jártak sikerrel.

Sokáig küzdöttek érte

„A kocsit nehéz volt megközelíteni a bokrok között, sokáig küzdöttünk érte, de sajnos a helyszínen meghalt” – írta egy hozzászóló az interneten. A történtek után órákig tartott a helyszínelés. A tragédia okát még vizsgálják – számolt be róla a Tények.

Szalagkorlátnak ütközött

A Kékvillogó.hu számolt be arról, hogy május 29-én 17 óra 49 perc körül eddig tisztázatlan körülmények között egy motoros az úttestről lesodródott, és a szalagkorlátnak ütközött Budapest 9. kerület, Gyáli út 30. szám előtt. A balesetben a motoros férfi a helyszínen életét vesztette. 

Lezárás, torlódás

A rendőrök a helyszínelés idejére a Gyáli utat a Könyves Kálmán körútnál lezárták, emiatt jelentős torlódás alakult ki – írta a police.hu.

Kerékpáros balesete a hídon

A BudaPestkörnyéke.hu írt arról, hogy Pünkösd hétfő reggelén egy kerékpáros férfi igyekezett a Rákóczi hídon Budáról Pestre, a járdán haladó bicikliút helyett az autók között. Az Infopark magasságában a külső sávban tekert, amikor mögé ért a Hyundai Kona, amelyet egy idősebb férfi vezetett. 

Kórházba szállították a sérült kerékpárost

Sokáig a helyszínen ápolták a sérültet, mielőtt szállítható állapotba tudták hozni, végül a Szent János kórház idegsebészeti osztályára szállították a férfit. A Hyundai vezetője nem sérült meg a baleset során. A mentés és helyszínelés ideje alatt a Rákóczi híd budai hídfőjénél teljes útlezárás volt érvényben, a forgalmat a Dombóvári útra terelték. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció.