A hároméves kislánya is a kocsiban ült, amikor egy részeg sofőr 100 kilométeres sebességgel áttört egy kertkaput, majd letarolta az udvaron álló autót Lajosmizsén. A megdöbbentő esetről videó készült. A házban élő család halálra rémült, a csattanásra rohantak ki, az ámokfutó olyan részeg volt, hogy összeesett, miután kiszállt, majd el akart menekülni.

Lassítás nélkül csapódott be

Egy részeg sofőr lassítás nélkül, több mint 100 km/h-ás sebességgel áthajtott egy ház kapuján, majd az udvaron parkoló kocsiba csapódott Lajosmizsén. Az autóban ott ült a férfi hároméves kislánya is. A házban lévő család a csattanásra rohant ki az udvarra, halálra rémültek. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Sakál részeg volt  

Az ámokfutó olyan részeg volt, hogy miután kiszállt a járműből összeesett, majd el akart menekülni. A ház biztonsági kamerája mindent rögzítették: a parkoló kocsi az ütközés erejétől a szemben lévő árokba gurult a bozót közé, a nagy erővel becsapódó autó pedig a levegőbe emelkedett, majd oldalra pördült.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A gyermekülés mentette meg a kislányt

Az autóban ott ült a férfi 3 éves kislánya, az életét a gyerekülés mentette meg. A gyermeket végül a lajosmizsei házban lakók menekítették ki a kocsiból. Takaróba tekerték, amíg a mentők megérkeztek. Míg a férfi sérülések nélkül megúszta a becsapódást, addig a kislány könnyebb fejsérülést szenvedett. A Tények értesülései szerint a férfinak jogosítványa sem volt, az autót az egyik rokonától kérte kölcsön.

Megcsúszott a jobbkormányos Mercedes

A Kékvillogó.hu májusban írt arról, hogy a 20. kerületi Knézich utcában, a Klapka utcai kereszteződés előtt megcsúszott egy angol rendszámú, jobbkormányos Mercedes C220, miközben a Jahn Ferenc Kórház irányából haladt észak felé. Az autó a járdára sodródott, kidöntött egy villanyoszlopot, amely a sarki ház kertjébe dőlt, majd a bal oldalára borult. 

Erősen ittas volt

A sofőr fiatalember nem sérült meg a balesetben, viszont saját erejéből nem tudta elhagyni a roncsot, egy arra járó taxis húzta ki az autóból. A helyszínen elvégzett légalkoholos teszt erős ittasságot mutatott nála, amire már a viselkedéséből is lehetett következtetni, mivel a rendőrautó hátsó üléséről minősíthetetlen hangnemben kiabált a rendőrökkel.

Tudatmódosítás is lehetett

Az sem zárható ki, hogy valamilyen tudatmódosító szer is volt a járműben, ezért volt ilyen feszült. A helyszínre riasztott fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították a Mercedest, majd visszaborították a kerekeire.

Fejtetőre borult Csepelen

Ugyancsak beszámoltunk arról, hogy egy Suzuki Swift Szigetszentmiklós irányából Csepel felé haladt a Csepel-szigeti 5102-es számú gerincúton. Az 5103-as bekötőút körforgalmához közeledve, az előtte lévő balkanyarban a gépkocsi férfi vezetője elvesztette uralmát a járműve felett, a Suzuki lesodródott az úttestről, majd az árokban a tetejére borult. A sofőr beszorult a roncsba, őt a szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével szabadították ki.

Nem jött be a gyenge próbálkozás

A 35-40 év körüli férfi a helyszínelés során megpróbálta elterelni a gyanút arról, hogy ő vezette volna a járművet. ezen igyekezete sikertelennek bizonyult, mivel más személy a környéken nem volt. Illetve arról sem tudott érdemleges információt adni, hogyan és borult fel az autóval.

Nagyon siethetett

A helyszínen elvégzett légalkoholos teszt viszont komoly mennyiségű alkohol jelenlétét állapította meg nála, így nem is kérdezősködtek tovább a rendőrök, a mentők sérülései ellátása és vérvétel céljából kórházba szállították. Érdekesség, hogy a férfi köntösben és cipőben vezette járművét, biztos nagyon sürgős dolga lehetett, hogy nem sikerült átöltöznie. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció