Nagy erőkkel keresnek a budapesti rendőrök egy 14 éves kislányt, aki június 16-án, pénteken reggel elment az iskolába, ám azóta nem ment haza.

Keresik a rendőrök

A Budapesti Rendőr-főkapitányság 13. Kerületi Rendőrkapitányság eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Németh Melissza Jázmin ügyében. A Kékvillogo.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Iskolába ment

A rendelkezésre álló adatok szerint a 14 éves lány 2023. június 16-án 7 óra 20 perc körül egy 7. kerületi iskolába ment, ám azóta onnan nem tért haza, a rendőrök jelenleg is keresik.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Személyleírása

Németh Melissza Jázmin eltűnésekor hosszú ujjú, fehér ruhát viselt, amely lábszár magasságban a bal oldalon felvágott szoknyában végződik, bal oldalán arany színű gombokkal és fekete övvel. Lábbelije fehér sportcipő volt.  

Ezt kérik a rendőrök

A Budapesti Rendőr-főkapitányság 13. Kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki Németh Melissza Jázmin tartózkodási helyéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon.

Többeket keresnek

A rendőrség egyébként jelenleg is több eltűnt fiatalt keres, a honlapjukon közzétett nyilvános információk szerint május 10-én tűnt a 16 éves Sárközi Letícia, akit a kiskunhalasi rendőrök próbálnak felkutatni, de a 13 éves Horváth Dzsenifert is próbálják megtalálni a kazincbarcikai zsaruk.

Márciusban tűnt el

A rendelkezésre álló adatok szerint Dzsenifer 2023. március 28-án 18 óra körül kurityáni otthonából ismeretlen helyre távozott. A felkutatására tett intézkedések eddig nem vezettek eredményre. Horváth Dzsenifer 150 centiméter magas, vékony testalkatú, haja és a szeme barna színű.

Fotón a kislány:

A 15 éves Kovács Tibor sincs meg

Május 18-as óta a 15 éves Kovács Tibor sem ad magáról életjelet, őt a tamási rendőrök próbálják felkutatni. Tibor a kapospulai Holdsugár Különleges Lakásotthon lakója, onnan 2023. május 18-án távozott engedély nélkül. Azóta ismeretlen helyen tartózkodik, életjelet nem ad magáról.

Személyleírása

A fiú körülbelül 150 cm magas, vékony testalkatú, barna szemű, haja oldalt felnyírt, sötét színű. Távozásakor fekete farmernadrágot, fekete színű pólót és szürke, kapucnis pulóvert viselt. A Kékvillogo.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fotón a fiú:

Kiemelt kép: Illusztráció