Szerelmi bánat miatt ugorhatott ki a 14. emeletről pénteken Budapesten az a férfi, aki ráesett egy babakocsit toló anyukára. Mindketten a helyszínen életüket vesztették.

Amint azt a KEKFENY.com is megírta, pénteken egy férfi kiugrott egy budapesti, 11. kerületi bérházból, aki egy  babakocsit toló anyára esett. Mindketten azonnal meghaltak.

A nő férje és a két gyermeke végignézte a tragédiát. A férfi vélhetően szerelmi bánat miatt ugrott a halálba. A 14. emelet teraszáról vetette le magát.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A Blikk azt írja, a férfi klímát ment szerelni a magas épület egyik lakásába. Ide sosem érkezett meg, a lépcsőház apró erkélyéről a mélybe vetette magát.

„Éppen az autómmal parkoltam, amikor egy hatalmas puffanást hallottam. Odanéztem és azt láttam, hogy egy férfi próbál egy alakot lerángatni egy mozdulatlan asszonyról. Közben egy három év körüli kisgyerek kétségbeesetten zokogott és azt ismételgette: „apa, segíts, apa, apa!”. Szerencsétlen ember, miközben küzdött a felesége életéért, próbálta a kislányát is megnyugtatni. A mentők nagyon hamar kiértek, de nem volt segítség. Addigra az apuka teljesen összeomlott lelkileg, látszott, hogy gyakorlatilag nem tudja, mi történik körülötte. Soha ilyen szívszaggató jelenetet nem láttam életemben…” – mondta az egyik szemtanú.

Csak a csodának köszönhető, hogy a babakocsiban lévő kis gyermek könnyebb sérülésekkel megúszta a csapódást. A családapa sokkos állapotba került, fél órán keresztül alig tudott beszélni. Csak annyit mondogatott „Drágám, nem hagyhatsz itt minket”.

Az édesanyjukat egy szemvillanás alatt elvesztő kicsik nagypapája tegnap a Facebookon szívszaggató sorokkal búcsúzott Erzsébettől, a szöveghez egy képet is csatolt, ahol a fiatal pár egymást öleli: „Ezt a boldogságot tépte szét a felelőtlen öngyilkos, aki a 14.-ről vetette le magát pénteken fél 6 után Újbudán. Kész csoda a drámában, hogy a 6 hónapos unokám egy karcolással megúszta, pedig a babakocsi ezer darabra tört. Ne hívjatok, a beszéd még nem megy” – írta a nagypapa.

Gyűjtést szerveztek az özvegy férfinak

A ház lakói összefogtak és gyűjtést szerveztek a megözvegyült férj számára.

„Erzsébet és a férje mindig fogták egymás kezét, mindenhova úgy mentek. Látszott rajtuk, mennyire szeretik egymást. Senki nem kívánhatna magának jobb házasságot. Mindenben támogatták egymást. A családfő rengeteget dolgozott, hogy mindent megadhasson a szeretteinek” – mondta egy idősebb szomszéd.

Ha segítség kell

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: MTI/Mihádák Zoltán