Meghalt az édesanya, akire rázuhant egy férfi péntek délután Budapesten. A férfi sem élte túl a zuhanást.

Budapesten, a 11.  kerületi Hadak útján eddig tisztázatlan körülmények között kiesett egy ember egy ház ablakból, majd pont rázuhant egy édesanyára – írja a BudaPestkörnyeke.hu.

A Blikk azt írja, hogy mindkét sérült elhunyt, az édesanyával lévő kisgyerek pedig könnyebben sérült.

A Kékvillogó.hu Magyarország 11. legolvasottabb hírportálja volt a hivatalos mérések szerint. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Egy, a házban lakó elmondta: a 12. emeleten lakott az a kétgyerekes édesanya, akire rázuhant a magasból a férfi. Erzsébetnek két kisgyermeke van, egyikük még babakocsis. Őket hozta le a nő sétálni a nagy melegben. A férfi állítólag nem is lakott ott.

A ház biztonsági kamerája felvette, ahogy egy férfi a szerszámosládával bejött a házba, majd a lépcsőház teraszáról kiugrott. Az édesanya a két gyerekével és a férjével éppen hazajött; a férfi végignézte, ahogyan a felesége meghal.

„Erzsike a legaranyosabb szomszéd volt, pont a férjével érkeztek haza, amikor a tragédia történt” – árulta el a ház egyik lakója, aki szerint a család gyönyörű életet élt.

Úgy tudni, a férje sokkot kapott a történtek nyomán, s magából kikelve őrjöngött.

Ha segítség kell

Ha Ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123-as telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Kiemelt kép: illusztráció