A Győri Járási Ügyészség vádirata szerint egy 52 éves gyógyszerész a munkahelyén, egy patikában vert át egy 21 éves nőt azért, hogy láthassa a melleit. A férfi egy különös eljárás keretén belül egy allergiateszttel vette rá a fiatal nőt, hogy megmutassa neki a bájait.

Torokfertőtlenítőért ment a patikába

Amint azt a vádirat megállapítja, a nő azért kereste fel a gyógyszertárat, mert torokfertőtlenítő tablettát akart vásárolni. Ugyanakkor a gyógyszerész férfi nem a nő torokproblémáit akarta megoldani, hanem felajánlott neki egy speciális allergiatesztet. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Így tévesztette meg áldozatát

Miután a nő beleegyezett a különös kezelésbe, a férfi a gyógyszertár hátsó részlegébe kísérte a nőt, ahol immár csak ketten tartózkodtak. Ekkor a férfi közölte a nővel, hogy az allergiateszt akkor a leghatékonyabb, ha azt a mell alatti területen végzik el, így hát a nő szabaddá is tette az egyik mellét.

Rátapadtak a szemei a nő mellére

Miközben a nő a jobb mellét mutatta a gyógyszerésznek, a férfi egy üvegcséből fültisztító pálcikát vett elő, és azzal a mell alatti bőrfelületre folyadékot kent. Ezt követően a gyógyszerész hosszú időn, megközelítőleg egy egész percen keresztül figyelte közvetlen közelről a nő keblét.

“Negatív” lett a teszt eredménye

A történtek után a gyógyszerész közölte a nővel, hogy a tesztje eredménye negatív lett, a nő pedig felöltözött és távozott a patikából.

Két évet is kaphat

Az ügyészség felhívja a figyelmet arra, hogy az emberi méltóságot sértő szeméremsértés akár két évig terjedő szabadságvesztéssel is sújtható. A Büntető Törvénykönyv (Btk.) szerint a szeméremsértés célzatos, egyenes szándék, amely célja a nemi vágy kielégítése.

Megszüntethető lehet az eljárás

“Az ügyészség az ügyben feltételes ügyészi felfüggesztésről döntött. Ennek időtartama egy év, melynek eredményes eltelte esetén az eljárás megszüntetése várható” – közölte dr. Takács Péter megyei főügyész.

Tavaly májusban egy férfi fogdosott meg egy nőt Pécsett

Korábban írtunk róla, hogy 2020. május 18-án, 18 óra körül Pécsen egy fiatal férfi követett el szeméremsértést. Mint kiderült, a férfi a Damjanich utcánál követni kezdett a járdán egy nőt, majd miután utolérte, hátulról háromszor is megfogdosta.

Egy másik esetnél egy 19 éves fiú volt perverz

Csakugyan szeméremsértést követett el az a visszaeső 19 éves fiú, aki jó formán halmozta a bűncselekményeket, így érte el azt, hogy 19 évesen 19 bűncselekményt követett el. A fiatal fiú több emberrel szemben is erőszakosan, fenyegetőzően lépett fel, azonban egy nőt ő is megfogdosott hátulról, majd egy puszit is dobott neki.

Letartóztatták

A szeméremsértő 19 éves fiút összesen 19 bűncselekménnyel vádolta meg az ügyészség, mivel a sértett lopásokat, kifosztásokat, zaklatásokat, közfeladatot ellátó személy elleni erőszakot és szeméremsértést követett el. Ha a bíróság bűnösnek mondja ki a fiút, akkor akár 7 és fél év szabadságvesztésre is ítélhetik a szeméremsértőt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Rendőrautó – Forrás: BudaPestkörnyéke