Amikor a mentők a helyszínre érkeztek, még életben volt az a 46 éves nő, aki vasárnap délelőtt ablakpucolás közben zuhant ki 3. emeleti lakásából Siófokon. Viktória szülei úgy tudják, valami kiesett az asszony kezéből, emiatt veszítette el egyensúlyát és ezután történt a tragédia. A kozmetikusként dolgozó asszony egyedül nevelte két kamasz gyermekét.

Tragédia Siófokon

Amint arról a Kékvillogó.hu is beszámolt, vasárnap délelőtt szörnyű tragédia történt Siófokon. Egy 46 éves nő esett ki a 3. emeleti lakásából. A kétgyermekes édesanya éppen ablakot pucolt, amikor megtörtént a szörnyű tragédia.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Viktória 9 métert zuhant

„Negyed 12 múlt, amikor egy hatalmas csattanásra lettem figyelmes ebéd után. Amikor kinéztem a konyhaablakon, láttam, hogy a hölgy arccal lefelé, hason feküdt a betonon és nem mozdult. Először még kettőt jajgatott, aztán elhallgatott. Sosem felejtem el azt a pillanatot, a torkomban dobogott a szívem. Azonnal hívtam a 112-es segélyhívót és elkezdtem kiabálni a szomszédoknak” – idézte fel a Blikknek a drámai pillanatokat Szabó Pálma, a ház egyik lakója.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Még kommunikáltak vele a mentősök

Először a rendőrök értek a helyszínre, aztán a mentősök is megjöttek. Ekkor a 46 éves nő még életben volt, amikor odaértek hozzá, még kommunikálni is tudtak vele, a szemét is kinyitotta. Ekkor indult meg a hosszas küzdelem a nő életéért.

Mentőhelikopter is érkezett

A közeli parkban még egy mentőhelikopter is leszállt, de Viktória életét sajnos nem tudták megmenteni. A helyszínelők sokáig dolgoztak, a nő holttestét pedig végül délután három után vitték el.

Sokkot kapott

„Sokkot kaptam, amikor először megláttam a földön, egy aknafedélen fekve. Borzasztóan megviselt, egész nap nem tudtam, mit csináljak, mihez kezdjek. Mindenkit nagyon megdöbbentett és megviselt, hiszen csupán ablakot tisztított, nem szándékosan ugrott ki. Tiszta szívemből sajnálom őt” – tette hozzá a szomszédasszony.

Két kamasz gyermeket nevelt

Viktória egyedül nevelte két kamasz gyermekét. Zsófi és Kristóf a legnagyobb közösségi oldalon így búcsúzott anyukájuktól: „Fájdalommal tudatjuk, hogy Édesanyánk a mai napon az angyalok közé távozott.” Amikor becsöngettünk hozzájuk, Zsófi csak annyit mondott, szeretnének magukban gyászolni.

Kozmetikusként dolgozott

Viktóriának Siófokon volt kozmetikája, vendégei nagyon szerették. Halála előtt mindössze pár nappal osztott meg egy posztot, amiben találkozóra hívta ismerőseit. 

Találkozóra hívta ismerőseit

„Ebben a szép őszi időben jutott eszembe, hogy kinek van kedve velem egy teát, egy kávét, vagy egy üdítőt meginni? Az első 10 jelentkezővel egyeztetünk egy időpontot” – írta a családanya közösségi oldalán.

Valamit kiejthetett a kezéből

Az elhunyt asszony szülei teljesen összetörtek. Csak néhány házzal élnek arrébb a tragédia helyszínétől. A lapnak azt mondták, ők úgy tudják, a lányuk ablakpucolás közben valamit kiejtett a kezéből, reflexből próbált utána nyúlni, ezért vesztette el az egyensúlyát és emiatt zuhant ki az ablakon. Mivel bűncselekmény nem történt, a rendőrség általános közigazgatási rendtartás keretében vizsgálja a haláleset körülményeit. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció