Két kiskorú gyermeke gyászolja azt a 46 éves nőt, aki vasárnap, ablakpucolás közben zuhant ki 3. emeleti lakásából Siófokon. A baleset után mentőhelikopter is érkezett a helyszínre, sokáig küzdöttek Viktória életéért, amelyet végül nem sikerült megmenteni.

Kizuhant az ablakon

Amint arról korábban beszámoltuk, vasárnap délelőtt kizuhant egy nő a harmadik emeli lakásának ablakán. A 46 éves asszony ablakot tisztított, amikor megtörtént a tragédia. A helyszínre érkezők az ablak tisztításához szükséges eszközöket is megtalálták az ablakban. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Megszólalt a rendőrség

Vajda Eszter, Somogy megyei rendőrség szóvivője a deltahirek.hu-nak megerősítette értesüléseinket, miszerint egy nő, ablaktisztítás közben kizuhant az ablakon.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Mentőhelikopter is érkezett

Helyszíni beszámolók szerint a nő életéért hosszú percekig küzdöttek, még mentőhelikopter is érkezett. A küzdelem perceit döbbenten nézték a helyiek, végül nem tudták megmenteni a nő életét. A rendőrség általános közigazgatási rendtartás keretében vizsgálja a haláleset körülményeit.

Gyászolják a családanyát

A tragédia óta özönlenek a gyászüzenetek a tragikus körülmények közt elhunyt asszony két fiatalkorú gyermekének közösségi oldalán.

A közösségi oldalukon tudatták a szomorú hírt

Gyermekei, Kristóf és Zsófi közösségi oldalukon tudatták ismerőseikkel a szomorú hírt. „Édesanyánk a mai napon az angyalok közé távozott” – írták. A válaszokból a mély döbbenet és a gyermekek iránt érzett aggodalom árad mindenkiből. 

Gyászolnak a nagyszülők

„Őszinte részvétünk drága kisunokánk” – írta a nagymama, a tragikusan elhunyt nő anyósa. A nagyszülők minden bizonnyal mindent megtesznek majd, hogy valahogy enyhítsék a gyermekek bánatát.

Kozmetikusként dolgozott

Viktóriának Siófokon volt kozmetikája, vendégei nagyon szerették. Halála előtt mindössze pár nappal osztott meg egy posztot, amiben találkozóra hívta ismerőseit. 

Találkozóra hívta ismerőseit

„Ebben a szép őszi időben jutott eszembe, hogy kinek van kedve velem egy teát, egy kávét, vagy egy üdítőt meginni? Az első 10 jelentkezővel egyeztetünk egy időpontot” – írta a családanya közösségi oldalán.

Vizsgálják a baleset körülményeit

A találkozók már nem valósulnak meg, Viktóriától most búcsút vesznek az ismerősök, hozzátartozók, szerettek. A rendőrség általános közigazgatási eljárás keretében vizsgálja a haláleset körülményeit. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció