Elképzelni sem tudja a gyászoló anya, hogy mivel vehette rá lányát Dániel arra, hogy Erdőkertesen együtt oltsák ki az életüket. A fiatalokra Dani autójában találtak rá, valószínűleg a kipufogógáztól fulladtak meg, amelyet egy csövön vezettek be az utastérbe. A fiatok kapcsolata nem volt felhőtlen, Kata édesanyja szerint a férfi bántalmazta a lányt.

Kettős öngyilkosság

Amint arról a BudaPestkörnyeke.hu beszámolt, augusztus 20-án kettős öngyilkosság történt Erdőkertesen. Két fiatal holttestét találták meg egy autóban. A fiatalok a kipufogógázt vezették be a jármű utasterébe, nagy valószínűséggel ez okozhatta halálukat. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Egy párt alkottak

A tragédia után kiderült Kata és Dani régóta egy párt alkottak. Kapcsolatuk nem volt felhőtlen, a férfi többször megkérte a lány kezét. Volt, hogy felbontották az eljegyzésüket, de haláluk pillanatában éppen újra együtt voltak.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Nyáron lett volna az esküvője

Azt tervezték, hogy nyáron összeházasodnak, de Dani egy korábbi szabálysértés miatt éppen büntetését töltötte, ezért az esküvő elmaradt. Most megszólalt a lány édesanyja, aki állítja, fogalma sincs arról, hogy a férfi hogyan tudta rávenni Katát, a közös öngyilkosságra.

Tervei voltak

Zsuzsanna azt mesélte a Borsnak, hogy Katának tervei voltak, anya akart lenni, amit többször hangoztatott. A boncolási jegyzőkönyvet azonban mai napig nem kapták meg, így egyelőre nem lehet tudni a halál valódik okát.

Borzalmas volt a kapcsolatuk

„A lányom nem akart meghalni, ezt biztosan tudom. Dani mondogatta neki, hogy együtt kellene távozniuk a földi létből. Kata ezt el is mesélte nekünk, és hozzátette, hogy a fiú inkább haljon meg egyedül. Borzalmas volt a kapcsolatuk, én fel is ajánlottam Katának, hogy segítek Danit kidobni. Azt mondta, megoldja – mondta a gyászoló édesanya.

Balhé volt

Zsuzsanna asszony szerint Kata és Dani állandóan veszekedtek. Volt olyan, hogy éjnek idején a szülőknek szóltak a lány szomszédai, hogy megint balhé van. „Az egyik fiam odament, és azt látta, hogy a kertkapu zsanérja és a bejárati ajtó is leszakadt, a házban pedig mindent szanaszét dobáltak”.  

Megvágta magát

Kata édesanyja szerint a lányt nemrég be kellett szállítani a váci kórházba, mert kis híján elvérzett, amikor Dani hasba akarta szúrni magát. „Dulakodtak, a gyerekem ki akarta venni a kést a vőlegénye kezéből, de végül ő sérült meg a csuklóján. Szabályosan fel volt vágva az ere. És olyan is előfordult, hogy a rendőröknek kellett kitessékelniük Danit, Kata lakásából”.

Az anyjánál aludt Dani

A tragédia után Dani édesanyja is megszólalt. Azt mondta, valóban viharos volt a fiatalok kapcsolata. A fiú sokszor Kata veresegyházi lakásában aludt, de a tragédia előtti nap is összevesztek, emiatt az éjszakát nála töltötte Dani. Az asszony akkor arról is beszélt, hogy sejtette, hogy baj van, mert fia zavarodottan viselkedett.

Külön temették őket

A fiatalok gyermekkoruk óta ismerték egymást. Végül nem együtt temették el őket. Katát a református temetőbe helyezték örök nyugalomra, Dani hamvait pedig egy homokbányában szórták szét. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Van segítség!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel a www.ongyilkossagmegelozes.hu oldalt!

Kiemelt kép: ebben az autóban haltak meg a fiatalok – Forrás: TV2