Fékezés nélkül ütközött a szalagkorlátnak egy vízilabdázó tinédzsereket szállító kisbusz az M7-es autópályán, Tárnok térségében. A jármű vezetője valószínűleg elaludhatott.

Szalagkorlátnak ütközött a busz

Iskolásokkal teli kisbusz ütközött a szalagkorlátnak szombaton, az M7-es autópályán, a tárnoki felhajtó után, Budapest felé. A történtekről egy fedélzeti kamerás felvétel is készült, amit a készítője juttatott el a bpiautosok.hu-nak. A videót cikkünk végén tudod megnézni. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Nem indexelt

„Egy Mercedes kisbuszt kezdtem el utolérni. Indultam is már ki a belső sávba, hogy megelőzzem, de ugyanabban a pillanatban az adott jármű is elkezdett befelé sorolni. Először azt hittem valakit ő is előz, de se nem indexelt, se nem volt előtte senki” – írta a portálnak a felvétel készítő sofőr.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Fékezés nélkül ment neki

Majd így folytatja: „Elkezdtem dudálni, de akkor már sejtettem, hogy itt valami komolyabb gond van. A kisbusz fékezés nélkül nekiment a szalagkorlátnak, de szerencsére a becsapódás után kontrollálni tudta a járművet a sofőr és nem is volt nagy a forgalom, így az autópálya külső szélére le tudott húzódni”.

Vizilabdázó gyerekek ültek a buszon

A felvételt készítő autós a leállósávban megállt a kisbusz mögött, mert segíteni szeretett volna. „Hamar kiderült, hogy vízilabdázó tinédzserekkel volt tele a kisbusz, akik aludhattak az ütközés alatt, mert nálam érdeklődtek utólag, hogy mi történt” – mondta az autós a portálnak.

Elaludhatott a sofőr

A felvétel készítő férfi szerint valószínűleg a sofőr aludhatott el, bár ő azt mondta, hogy hirtelen elindult az autó baloldala és nem tudott korrigálni. A balesetben szerencsére senki sem sérült meg. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ezt a felvételt küldte a bpiautosok.hu-nak az egyik olvasójuk

Kiemelt kép: részlet a videóból – Forrás: Youtube.com