El akarta titkolni terhességét az a 33 éves nő, aki múlt szombaton szülte meg gyermekét, majd a wc-n akarta lehúzni a csecsemőt. A kiskunfélegyházi asszony egy jótevőjénél lakott, aki sejtette, hogy a nő gyermeket vár, de ő ezt mindvégig tagadta. A házigazdák múlt szombaton csak azt vették észre, hogy a fürdőszobában minden csupa vér.

Vérző asszonyhoz hívták a mentőt

Amint arról beszámoltunk, múlt szombaton egy vérző asszonyhoz hívták a mentőket Kiskunfélegyházán. Nemsokkal azután kiderült, a nő szülés miatt került ilyen állapotba. A mentősök egy csecsemőt találtak a wc-ben, a kisgyermek már nem élt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Szenvedélybetegséggel küzdött

Ismerősei otthonában húzta meg magát az alkohol- és pszichés problémákkal küzdő fiatal nő. A ház tulajdonosa Szabó István azt mondta a RTL klubnak, hogy lányaként tekintett rá, ezért amikor bajban volt, mindig befogadta.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Sejtették, hogy terhes

A férfi és az őt gondozó Kékesi Piroska Kékesi Piroska sejtették, hogy a fiatal nő állapotos, de ezt ő sokáig tagadta. Éppen egy hete, szombaton éjjel 11-kor azonban rosszul lett.

Minden véres volt

A fiatal nőnek fájásai voltak és erősen vérzett, ezért berohant a fürdőszobába. „Itt ült. Akkor én még nem láttam, csak le volt húzva a nadrágja idáig, csurom vér volt már itt minden, meg a WC is”– mondta Kékesi Piroska.

Egy gyerek volt a lefolyóban

Piroska azonnal hívta a mentőket, majd visszarohant a fürdőszobába, és látta, hogy a fiatal nő épp a WC-n próbál lehúzni valamit. Az asszony azt hitte, hogy valamilyen rongyot, de megdöbbenve látta, hogy egy gyerek van a lefolyóban.

Sokkot kapott

„Sokkot kaptam. Kiabáltam Pista bának, hogy gyere, mert baba van a WC-ben” – mondta az asszony, aki úgy látta, hogy élt a gyerek. A sokktól mozdulni sem tudott.

Már nem élt a baba

Mire felfogta, mi történt, addigra megérkeztek a mentők. Ők vették ki a babát, de nem mutatott életjeleket.

Folyik a nyomozás

A rendőrség emberölés gyanúja miatt indított nyomozást. Közleményükben azt írták, hogy a történtek tisztázása még folyamatban van. Szakértőket vontak be az ügybe, hogy megállapítsák, a baba milyen korú volt és hogy életképes volt-e egyáltalán. A fiatal nőt nem vették őrizetbe. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Az RTL klub riportját itt tudod megnézni

Kiemelt kép: illusztráció