Egy vérző anyához riasztották a mentőket még szombaton Kiskunfélegyházán. A mentősök a helyszínen egy halott csecsemőt találtak. A rendőrség feltételezése szerint gyilkosság történhetett, a kisbaba teste a wc-ből került elő.

Csecsemőgyilkosság

Csecsemőgyilkosság történt Kiskunfélegyházán szombaton. Egy erősen vérző édesanyához riasztották a mentőket, akik megállapították, hogy a nő nemsokkal korábban egy gyereknek adott életet. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A wc-ből került el a holttest

Ezután a csecsemőt is megtalálták, az Origo.hu úgy tudja, a wc-ből került el, gyilkosa ugyanis le akart húzni a testet a csatornába.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Nyomozást rendeltek el

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága július 2-án rendelt el nyomozást ismeretlen tettes ellen – tizennegyedik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett – emberölés gyanúja miatt – írta a rendőrség.

A mentőket is a helyszínre hívták

A nyomozók szerint a kiskunfélegyházi házba riasztották a mentősöket, ők találtak rá a halott csecsemőre.

Folynak a kihallgatások

“A történtek tisztázása – a bűntetőeljárás keretein belül – folyamatban van. A nyomozók szakértőket vontak be az ügybe, adatgyűjtést és kihallgatásokat végeztek és végeznek. A nyomozás érdekeire, valamint kegyeleti okokra tekintettel bővebb információt az ügyben nem áll módunkban adni” – áll a közleményben.

Erős vérzéssel került kórházba

Amint arról beszámoltunk, június közepén a horvát rendőrség értesítette a magyar kollégákat, hogy rosszullét miatt kórházi ellátásra szállítottak be egy 31 éves horvát nőt a KBC Osijek kórházba. Az orvosok rendőrt hívtak, mert az erősen vérző nőről megállapították, nemrég szült, de a baba nem volt vele.

Bevallotta, hogy szült

A zavart asszony a horvát rendőröknek azt mondta: Magyarországon szült, legalább nyolc órával a kórházi ellátása előtt. A horvát nyomozók az anyánál talált telefon adatai alapján arra jutottak, hogy valahol Harkány közelében, Márfa község külterületén, egy szőlőskertben történhetett a szülés, ott lehet a baba

Orvos is volt a kutatócsoportban

A babára a születése feltételezett időpontjához képest több mint 24 óra elteltével találtak rá siklósi rendőrök. A kutatócsapatban ott volt a főkapitányság orvosi végzettséggel rendelkező bűnügyi nyomozója, aki azonnal betakarta, megtörölte a csöppséget. A kislány válságos állapotban volt, ha nehezen is, de lélegzett, azonban a pécsi klinikára történő szállítás közben a mentőhelikopter fedélzetén életét vesztette. A Kékvillogó.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Ez is érdekelhet

“Nem szültem!” – tagadta az asszony, hogy néhány órával előtte egy csecsemőt hozott a világra, a gyermekkel pedig brutális kegyetelenséggel végzett

Kiemelt kép: illusztráció