Ahogyan azt a Kékvillogó is megírta egy  agára hagyott csecsemőt találtak Baranya megyében, a márfai szőlőhegyen. Bár a kicsit a megtalálásakor még élt, azonnal kórházba is vitték, ám a szakszerű ellátás ellenére sajnos elhunyt.

Magára hagyta a babát

Amint arról beszámoltunk a horvát társszervek értesítették 2022. június 16-án 0 óra 13 perckor a magyar rendőröket arról, hogy az eszéki kórházban elláttak egy nőt, aki vélhetően előző délután Magyarország területén megszülte a gyermekét, majd magára hagyta. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Megtalálták, akkor még élt

A 31 éves horvát állampolgárságú nő ellentmondásos információkat adott arról, hogy pontosan hol adott életet a gyermeknek, azonban a rendőrök a horvát társszervek segítségével beszerzett adatok alapján kutatásba kezdtek, amelynek eredményeképpen Márfa szőlőhegyen június 16-án délután megtalálták az életben lévő újszülöttet.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Fotó a baba megtalálásának helyszínéről:

Kapcsolódó:

Elhagyott csecsemőt találtak egy Baranya megyei szőlőhegyen – videó

Meghalt a pici

A kutatásban egy orvosi végzettséggel rendelkező rendőr is részt vett, a csecsemőt a megtalálás után szakszerű ellátásban részesítette egészen a mentők kiérkezéséig, akik ezután átvették a gyermek ellátását, majd kórházba szállították. A kicsi azonban minden orvosi erőfeszítés ellenére a gyermek a kórházban életét vesztette.

Emberölés kísérlete

A nő ellen emberölés kísérlete miatt rendelt el nyomozást a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság.  

Nyomoz a rendőrség

Tekintettel arra, hogy a gyermek életét vesztette, a bűncselekmény minősítése megváltozott. A nő ellen tizennegyedik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett emberölés bűntette miatt nyomoz a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Videón a mentés:

Kiemelt kép: police.hu videorészlet