Elütöttek egy kerékpárost Szombathelyen, a sofőr bár először megállt, végül az adatai hátrahagyása nélkül tovább hajtott. A Szombathelyi Rendőrkapitányság most szemtanúk jelentkezését várja.

Cserbenhagyás

A Szombathelyi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya cserbenhagyás vétség elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Elsodort egy biciklist

Anyagi kárral végződött közlekedési baleset történt 2022. május 31-én, 16 óra 45 perckor, Szombathelyen. A rendelkezésre álló adatok szerint egy nő, egy Citroën C4 típusú személygépkocsival közlekedett a Vörösmarty Mihály utcában, amikor – a forgalomirányító fényjelző készülék zöld jelzésénél – jobbra kanyarodása során, a Semmelweis Ignác utcában elsodort egy, a kijelölt gyalogos-átkelőhelyen kerékpározó személyt.

A földre esett

Az ütközés következtében a kerékpáros a járművéről a földre esett. A gépkocsivezető a helyszínen megállt, majd adatai hátra hagyása nélkül, továbbhajtott, számolt be róla a honlapján a rendőrség.

Szemtanúk jelentkezését várják

Az eset körülményeinek tisztázása érdekében a Szombathelyi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a balesetet látta, vagy annak körülményeivel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a 06/94/414-040-es telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a „Telefontanú” ingyenesen hívható, 06/80/555-111-es zöldszámán, vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén!

Pár napja egy 9 éves kislányt ütöttek el

Amint azt a Kékvillogó is megírta elütöttek egy 9 éves kislányt Esztergomban, a sofőr meglépett a helyszínről. A balesetet látta egy 17 év körüli kamaszlány, a rendőrésg az ő jelentkezését várja.

Nem segített a sofőr

Egy ez idáig ismeretlen járművezető egy fehér színű Volkswagen típusú gépkocsival 2022. február 28-án 7 óra 40 perc körüli időben Esztergom Bánomi úton, a sportpálya mellett lévő bekötőútról tolatása során elütött egy járdán közlekedő 9 éves kislányt. A gyermek az ütközés hatására a földre esett. A sofőr a helyszínről segítségnyújtás nélkül távozott. 

Pár hete Baranya megyében történt halálos gázolás

Néhány héttel ezelőtt Baranya megyében történt egy sokkoló eset, melynek során egy autós elgázolt egy bicikliző édesanyát és a kislányát. Mint megírtuk az asszony a helyszínen meghalt, a lánya nem sokkal később, a kórházban vesztette életét.

Több méteren át tolta a roncsokat

Az autós, egy 57 éves sofőr vezett, az autós a gázolás után még több méteren tolta maga előtt a roncsokat, mire kidöntött egy távlát és az árokban állt meg, számoltunk be róla. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Illusztráció – Forrás: Freepik