Elütöttek egy 9 éves kislányt Esztergomban, a sofőr meglépett a helyszínről. A balesetet látta egy 17 év körüli kamaszlány, a rendőrség most az ő jelentkezését várja.

Segítségnyújtás nélkül elment

A rendőrség közleményéből kiderül, hogy az Esztergomi Rendőrkapitányság eljárást folytat ismeretlen tettes ellen segítségnyújtás elmulasztása bűncselekmény gyanúja miatt.

Egy 9 éves kislányt ütött el

Egy ez idáig ismeretlen járművezető egy fehér színű Volkswagen típusú gépkocsival 2022. február 28-án 7 óra 40 perc körüli időben Esztergom Bánomi úton, a sportpálya mellett lévő bekötőútról tolatása során elütött egy járdán közlekedő 9 éves kislányt. A gyermek az ütközés hatására a földre esett. A sofőr a helyszínről segítségnyújtás nélkül távozott. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Szemtanú

A rendőrség várja annak a 17 év körüli, szőke, hosszú haját hátul copfban viselő fiatal hölgy jelentkezését, aki szemtanúja volt a balesetnek, és rákiáltva figyelmeztette a gépkocsivezetőt, majd a sérült kislánynak segített.

Ezt kéri a rendőrség

Aki a tanúval kapcsolatosan információval rendelkezik, vagy a tanú önmagára ismer, kéri az Esztergomi Rendőrkapitányság, hogy személyesen jelentkezzen, vagy hívja a 06-33-510-240-es, a 112-es ingyenes hívható segélyhívó telefonszámot, illetve a 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számát!

Heves megyében egy idős nénit gázoltak el

Ahogyan azt a Kékvillogó is megírta a Balassagyarmati Járási Ügyészség közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt emelt vádat egy 44 éves Pest megyei férfi ellen, aki a zebrán szabályosan közlekedő gyalogost gázolt el.

Nem vette észre

A vádlott még 2021. december 9-én, 16 óra 15 perckor Pásztón autózva a táblákkal jelzett gyalogos-átkelőhelyet figyelmetlenül közelítette meg, ezért nem vette észre a 75 éves asszonyt.

FRISS!

A zebrán gázolta el az idős asszonyt ezt a Pest megyei férfi, ez várhat most a figyelmetlen autósra

Pár hete Baranya megyében történt halálos gázolás

Néhány héttel ezelőtt Baranya megyében történt egy sokkoló eset, melynek során egy autós elgázolt egy bicikliző édesanyát és a kislányát. Mint megírtuk az asszony a helyszínen meghalt, a lánya nem sokkal később, a kórházban vesztette életét.

Több méteren át tolta a roncsokat

Az autós, egy 57 éves sofőr vezett, az autós a gázolás után még több méteren tolta maga előtt a roncsokat, mire kidöntött egy távlát és az árokban állt meg, számoltunk be róla. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: police.hu