Meghalt az a 12 éves kislány, akit édesanyjával együtt, biciklizés közben gázolt el egy autó szombaton, Baranya megyében. K. Annamária a helyszínen meghalt, lánya életéért küzdöttek az orvosok. Több életmentő műtéten esett át, de szervezete feladta a harcot.

Gázolás Baranyában

Amint arról a Kékvillogó.hu is beszámolt, rettenetes tragédia történt szombaton a Baranya megyei Újpetrében. A 37 éves nő és 12 éves lánya kerékpárral közlekedett, amikor egy autó elgázolta őket.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Az anya meghalt

K. Annamária a helyszínen meghalt, a balesethez sietők a 12 éves gyerekénél még észlelték a légzését és a pulzusát. A kislányt fejsérülései miatt súlyos, életveszélyes állapotban szállították kórházba, ahol több életmentő műtéten is átesett.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Több méteren át tolta a roncsokat

Egy 57 éves sofőr vezette azt a Nissant, amely elsodorta az áldozatokat. Az autós még több méteren át tolta a roncsokat, mire kidöntött egy táblát és az árokban állt meg. 

Meghalt a kislány

A Siklósi Híreknek a rendőrség megerősített, hogy a sérült kislány életét vesztette a kórházban. A sofőr nem volt ittas állapotban, a rendőrség a baleset minden körülményére kiterjedő vizsgálatot folytat.

Két gyermeket neveltek

„Gyönyörű család volt mindig az övék, férjével, Sanyival nagyon szépen nevelték Ramónát, és a kétéves kishúgát. Boldog házasságban éltek és nagyon szerették egymást Sanyival, akik mindketten a két imádott kislányukért éltek” – mondta a baleset után a család egyik ismerőse.

Bíztak a kislány felépülésében

A család nemrég átélt már egy tragédiát, Annamária édesanyja hunyt el. Az elmúlt napokban bíztak abban, hogy a 12 éves kislány fel fog épülni.

Mindenki imádkozik

„Bele sem merek gondolni, hogy Sanyi min mehet keresztül most, hiszen a feleségét elvesztette, a kislánya pedig élet és halál között lebeg, miközben a másik kislányát is nevelnie kell. Most mindenki azért imádkozik és szorít, hogy Ramóna életét sikerüljön megmenteni”. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció