Csütörtök reggel nyitotta meg kapuit Szeged legújabb Aldi áruháza a régi Dugonics téri Tesco helyén. Az ALDI a nyitásra akciókkal készült, az álló ventilátor például annyira kedvezményes áron volt kapható, hogy a vásárlók szinte összeverekedtek érte.

Még kulcstartót is osztogattak

A Szegeder.hu írása szerint az új ALDI bejáratánál akciókat bemutató szóróanyagot és kulcstartót is osztogattak, amely amellett, hogy tökéletesen elfér a lakáskulcs mellett a zsebben, még egy bevásárlókocsikhoz használható tokent is tartalmaz.

Fennakadások a kiszolgálásban

Az eladók szerint nem múlt el izgalmak nélkül a nyitás, fél 7 előtt ugyanis már kifejezetten nagy sorok tolongtak a bejáratnál, ami az elején okozott is egy kis fennakadást a kiszolgálásban.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Mindenkinek a ventilátor kellett

A nap elejének másik kiemelkedő eseménye pedig egy álló ventilátornak köszönhető. A meleg nyári napokat kicsit elviselhetőbbé tevő berendezés ugyanis akciósan volt beszerezhető az áruházban, és el is kapkodták az emberek körülbelül másfél óra alatt.

Kilopták a ventilátorokat

A cikk szerint utána pedig egy igazi black friday-es akciónapokra emlékeztető fél óra következett, mert a vásárlók – miután a polcokon már nem találták az említett ventilátort – egymás kosarából kezdték kilopkodni azokat.

Ötezer forintba került a ventilátor

Az ALDI a Facebook posztja szerint az eseményhez illően remek nyitási ajánlatokkal készült, bár az online katalógus szerint 30 ezerért már robotporszivót is árultak, mégis mindenkinek az ötezer forintos ventilátor kellett.

Ez a ventilátor kellett a szegedieknek:

Forrás: ALDI

Még időzítő is van rajta

Az akciós újság szerint a toronyventilátor 50 W-os teljesítményre képes, sőt három sebességfokozata is van. Ha pedig valaki elalvás után használná, akkor az időzítő funkció is rendelkezésre áll.

Ez Szeged negyedik ALDI-ja

Szuper hírünk van számotokra, ugyanis holnap reggel kiváló csapattal és kedvező ajánlatokkal várunk Titeket legújabb, immáron 4. szegedi üzletünkben! Kedvenc termékeiteket már itt is beszerezhetitek fantasztikus ALDI áron – írta az ALDI a Facebook oldalán, a posztban a dolgozókat is bemutatták.

Nagyon sokan vannak

A forgalom egész nap megmaradt: többen panaszkodtak a hosszú sorokra és a nagy tömegre, de mindenki biztos benne, hogy ez csak a nyitás, és az akciók miatt volt így.

Boldogok a szegediek

A szegediek örültek annak, hogy az áruház egyébként sem kívül, sem belül nem emlékeztet a korábbi Tescora, az utolsó polcig minden az Aldi sajátja – írják a cikkben.

Kiemelt kép: Aldi