Szörnyű dolog derült ki egy nyíregyházi nőről: nagyon úgy tűnik, hogy az asszony két kisbabájának is kioltotta az életét, azt követően, hogy megszülte őket. A babák holttestét nem találták meg, de a méhlepények alapján beazonosították az elkövetőt.

Egy iskola wc-jében szült

A Tények híradása szerint első alkalommal egy gimnázium wc-ben hozott világra egy gyermeket, akit aztán a kukába dobott, később pedig egy tó mellett szült, ahol magára hagyta az újszülöttet. A nő egyik tettét sem ismerte be, a terhességeket információk szerint azért titkolta, mert egy ismert ügyvéd lehet az apa. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Megtalálták a méhlepényt

A nő méhlepényét az egyik nyíregyházi parkban találta meg egy kutyasétáltató nemrég, aki azonnal értesítette is a hatóságokat. A babát azonban hiába keresték, nem találták meg, de mint később kiderült egy nyíregyházi asszony adhatott életet itt a gyermekének, még tavaly áprilisban.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Magára hagyta

A gyermeket egy pulóverbe bugyolálta, majd pedig a helyszínen magára hagyta. Ezután hazament és senkinek nem szólt arról, hogy szült.

Volt orvosnál

A nő egyébként járt orvosnál, ahol meg is állapították a terhességet, azonban ezután nem kereste fel a védőnőt, sőt a párja elől is titkolta a várandósságát.

Nem először csinált ilyet

A legsokkolóbb, hogy valószínűleg nem ez volt az első eset, hogy kioltotta újszülött babája életét, ugyanis állítólag 2016-ban, amikor az egyik nyíregyházi gimnázium konyháján dolgozott, az iskola wc-jében is világra hozott egy gyereket.

Kukába dobta

A babát aztán egy rongyba csavarta és kidobta az iskola előtte kukába. A méhlepényt akkor a nyomozók a lefolyóban találták meg, a nő pedig azt állította, hogy halva született a baba.

Még nem tudják bizonyítani

A kicsi holtteste azóta sem kerül elő, így nem tudják bizonyítani, hogy valóban kioltotta az életét. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A riport itt nézhető vissza:

Ez is érdekelhet:

Tragédia Polgáron: leesett a lépcsőn a 2 éves Danika, már nem lehetett megmenteni az életét

Kiemelt kép: TV2 videorészlet