Szörnyű dolog történt a 2 éves Danival, aki leesett a lépcsőn, aminek következtében életét vesztette. A nevelőanyját őrizetbe vették, pénteken döntenek arról, hogy kezdeményezzék-e a letartóztatását.

Leesett a lépcsőn

A borzalmas esetről az RTL Klub Híradója számolt be, mint közölték a 2 éves Dani a Hajdú-Bihar megyei Polgáron esett le a lépcsőről, s bár a nevelőszülők azonnal a mentőállomásra siettek vele, már nem lehetett megmenteni az életét. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Megszólaltak a szomszédok

A szomszédok a tragédia kapcsán elmondták, a nevelőszülők rendben nevelték a gyerekeket, a három fiú közül kettő nevelt gyermek volt.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Őrizetbe vették a nevelőanyát

Az RTL úgy tudja, hogy az anyát őrizetbe vették, sorsáról, vagyis, hogy kezdeményezzék-e a letartóztatását pénteken döntenek majd.

Borsban is tragédia történt

Amint azt a Kékvillogó is megírta december 15-én meghalt egy nevelőszülők gondjaira bízott 10 hónapos gyermek a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Ináncson, miután olyan forró vízben fürdették, hogy súlyos égési sérüléseket szenvedett. A gyermek kórházba került, de másnap belehalt a sérüléseibe.

A nevelő apa a gyanúsított

A rendőrség akkor arról tájékoztatta az RTL Híradót, hogy a haláleset miatt a nevelőapát hallgatták ki gyanúsítottként. Az ügyben a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság gondatlanságból elkövetett emberölés miatt nyomoz.

Miskolci, hatgyermekes családból származik a baba

Egy mélyszegénységben élő, miskolci hatgyermekes családra december végén rászakadt a háztető, az ő gyerekük volt a 10 hónapos, tragikus körülmények között meghalt csecsemő.

A képviselő segített a családon

A család végül Erdei Sándor Zsolt önkormányzati képviselő segítségével kapott szükséglakást. Erdei a Facebookon azt írta, felhívást tett közzé, hogy megsegítsék a családot, és állítása szerint nagyon sok felajánlást kaptak.

Sokan segítettek a családnak

„A rosszindulatú, rasszista, kényszeres, okoskodó, végtelenül gonosz hozzászólások ellenére mégis örömteli, hogy vannak még jólelkű emberek” – írta akkor a képviselő.

Elvették a gyereket a családtól, ezután történt a tragédia

Erdei az rtl.hu-nak elmondta, hogy a családból kiemelt 10 hónapos gyermek a család rokonaihoz került, a tragédia pedig már a gyermek nevelőszüleinél történt, Ináncson. 

Lakathatatlan az ingatlan, ahol laktak

A képviselő arról tájékoztatott, hogy szakemberekkel tekintették meg a miskolci ingatlant, akik megállapították, hogy azt le kell bontani. A tető nélküli házban jelenleg az elhunyt kisgyermek nagyapja él. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Illusztráció – Forrás: Pexels