Eltűnt egy idős asszony Baranya megyében! A pécsi rendőrök most lakosság segítségét kérik a 60 éves Fazekas Jenőné felkutatásában, aki már napok óta nem adott magáról életjelet

Napokkal ezelőtt tűnt el

A Pécsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Fazekas Jenőné ügyében. A police.hu közlése szerint egy férfi tett bejelentést a rendőrségre 2023. február 27-én arról, hogy eltűnt az élettársa. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Otthonából távozott

A nő 2022. október 13-án délelőtt a Pécs, Pákolitz István utcai otthonából ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról, tartózkodási helye ismeretlen.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Sehol nem találják

A hatóság közlése szerint az asszonyt nagy erőkkel keresik, azonban a felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

Személyleírása

Fazekas Jenőné körülbelül 160-170 cm magas, sovány testalkatú, kék szemű, haja rövid, őszes-barna, olvasható a rendőrség által közreadott személyleírásban.

Fotón az asszony:

Ezt viselte

Utolsó ismert ruházata: szürke, vastag, zipzáras pulóver, fehér sportcipő, szürke farmernadrág, illetve nála volt egy vörös alapon fehér foltos textiltáska, amelyben az iratait tartotta.

Ezt kéri a rendőrség

A Pécsi Rendőrkapitányság kéri, hogy, aki a képen látható nőt felismeri, vagy jelenlegi tartózkodási helyére vonatkozóan információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán,  a 112 központi segélyhívó telefonszámon, vagy jelentkezzen személyesen a Pécsi Rendőrkapitányságon. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ez is érdekelhet:

Nincs tovább – megtalálták az egy hónapja eltűnt vértesszőlősi családapa holttestét

Kiemelt kép: Az eltűnt asszony – Forrás: police.hu