Levetette magát egy kazincbarcikai társasház második emeletéről egy 40 éves nő, akit még a hozzá kiérkező mentőhelikopter sem tudott megmenteni, olyan súlyosan megsérült. Judit ikertestvére, Ágnes a helyszínen sokkot kapott, nagyon jó volt a viszonya a testvérével, akiről elmondta, hogy az utóbbi időben fájdalmak gyötörték.

Ikertestvérek voltak

Ágnes és Judit között születésük óta megvolt a közös hang, mindig mindent együtt csináltak, mindvégig jól kijöttek egymással. A testvérek közül előbb Ágnes látta meg a napvilágot 40 évvel ezelőtt, őt követte Judit. Kapcsolatuk nagyon szoros volt, mindent megbeszéltek egymással, így a nővér azt is tudta, hogy Judittal nem volt minden rendben az utóbbi időben – írja a Bors.

Kazincbarcikán történt a tragédia

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Leugrott

Judit egy kazincbarcikai négyemeletes társasház második emeletén lakott. A végzetes szombati napon kiült az ablakba, amit többen is láttak. Egy szomszédasszony még rá is szólt a nőre, hogy menjen vissza a kakásába, azonban Judit erre nem volt hajlandó, és a mélybe vetette magát. A Kékvillogó.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Nem tudták megmenteni

A nő hét métert zuhant, vagyis az esést még túlélhette volna, de olyan szerencsétlenül csapódott be a földbe, hogy végzetes sérülései keletkeztek, amit a helyszínre siető mentősök nem tudtak kezelni. Judithoz még egy mentőhelikopter is érkezett, de a járműre már nem volt szükség.

Lelki fájdalma volt

“Sajnos nem alakult jól az élete, emiatt lelki fájdalmak gyötörték” – mondta a lapnak Ágnes, a gyászoló testvér. Amikor a család értesült a tragédiáról, azonnal a helyszínre siettek.

Testvére sokkot kapott

“Nem kellett a tragédiát végignéznem, mert nem engedtek a területre. Látták rajtam, hogy sokkot kaptam” – folytatta Ági, aki a helyszínen annyira rosszul lett, hogy a mentősök adtak neki nyugtatóinjekciót.

Jó volt a kapcsolatuk

Ágnes arról beszélt, hogy testvérével nagyon jó volt a viszonyuk, gyerekként és felnőttként is egyenlőek voltak a sikerességben, és mindenben segítették egymást. “Az életem volt, a másik felem, és már nincs nekem” – mondta a könnyeivel küszködve.

Vizsgálják az ügyet

A Borsod Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese szerint a rendkívüli halálesetet az általános közigazgatási rendtartás szabályai szerint vizsgálják. Idegenkezűségre utaló jel nem merült fel.

Ha segítség kell

Ha Ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123-as telefonszámot, akár mobiltelefonról is! A Kékvillogó.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Illusztráció – Forrás: Pexels