Robbanás történt szombat délelőtt egy VIII. kerületi, Vajda Péter utcai lakásban.  Az épület első emeletén lévő mintegy 40 négyzetméteres lakásban robbant fel egy gázpalack.

Statikust is hívtak

A lakás ablakai kitörtek, bejárati ajtaja kiszakadt, de tűz nem volt . A fővárosi tűzoltók az épület felső szintjeit kiürítették, jelenleg a statikust várják. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Nagy házban történt

A katasztrófavédelem azt írja: A többemeletes társasházból, amely a Vajda Péter utcában található, a tűzoltók hét embert kísértek ki az otthonukból.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Sérült is van

A lakásban megsérült férfit a mentők látják el. Az MTI úgy tudja, hogy egy airsoft fegyver kisebb töltőpalackja robbant fel a lakásban.

Kórházba kellett vinni

A Bors azt írja, hogy egy embert kórházba vittek, ez valószínűleg az a férfi, akinek a fegyvere berobbant.

Éjjel tűz volt Csömörön

Tűz ütött ki egy földszintes családi házban, Csömörön, a Csalogány utcában. Az épület egyik helyisége égett. A tűzoltók egy embert kimentettek a házból, és átadták őt a mentőknek, majd megakadályozták a tűz továbbterjedését, és elfojtották a lángokat.

Gázpalack is robbanhatott volna

Eloltották a lángokat Sajómercsén, a Rákóczi Ferenc úton, ahol kigyulladt és teljesen leégett egy családi ház tetőszerkezete. A mintegy százötven négyzetméter alapterületű épület födémje is átégett, az alsó szintet azonban nem érintette a tűz. A tűzoltók egy kutyát és egy gázpalackot is kihoztak a házból.

Fél éve súlyos robbanás történt Nyírbátorban

Amint arról a Kékvillogó.hu is beszámolt, október közepén óriási robbanás történt Nyírbátorban. A Bátor Trade Kft. biogázüzemének területén takarítási munkálatokat végeztek, amikor a tragédia bekövetkezett. Három munkás szörnyethalt. 

Segédmunkások haltak meg

A három áldozat közül egy középkorú testvérpár, Szilágyi Andor és József, illetve utóbbi fia, Józsi. Mindannyian segédmunkát végeztek egy fermentorában. A robbanás után 2 mentőhelikopter és 4 mentőautó érkezett a helyszínre, de egyik munkás életét sem sikerült megmenteniük – írtuk tavaly novemberben.

Címlapfotó: MTI/Mihádák Zoltán.