A rendőrség a lakosság segítségét kéri egy 15 éves Jász-Nagykun-Szolnok megyei kislány eltűnésének ügyében. Lakatos Bella Gabriella a szülői házból tűnt el, azóta nem adott életjelet magáról.

Ismeretlen helyre távozott

A Kunszentmártoni Rendőrkapitányság eljárást folytat Lakatos Bella Gabriella eltűnése ügyében. A 15 éves tiszainokai lány 2021. augusztus 07-ére virradóan, a szülői házból  engedély nélkül ismeretlen helyre távozott, és azóta ismeretlen helyen tartózkodik.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Személyleírása

Az eltűnt fiatalkorú 150 cm magas, vékony testalkatú, hosszú, barna, egyenes hajú lány. Az eltűnésekor viselt ruházata pontosan nem ismert, valószínűleg hosszú ujjú fehér pulóver, rózsaszínű nadrág és fehér sportcipő lehet rajta. 

Ha bárki bármit tud

A Kunszentmártoni Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Lakatos Bella Gabriellát felismeri, vagy a tartózkodási helyéről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Kunszentmártoni Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-56-501-600 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámon, írja a police.hu.

Fotó az eltűnt kislányról:

Fotó: police.hu

Ez is érdekelhet:

Június végén egy 80 éves asszony tűnt el

Ahogyan arról a Kékvillogó is beszámolt eltűnt egy 80 éves néni Budapesten. Vodli Mihályné egy idősek otthonából tűnt el.

A 22. kerületből tűnt el

A rendelkezésre álló adatok szerint az idős nő 2021. június 22-én délelőtt elment 22. kerületi otthonából, azóta ismeretlen helyen tartózkodik, életjelet nem adott magáról. 

Ez is érdekelhet:

Személyleírása

Vodli Mihályné körülbelül 160 centiméter magas, vékony testalkatú, rövid, ősz haja és kék szeme van, valamint bottal jár. Eltűnésekor hosszú ujjú, fekete alapon fehér csíkos blúzt, fekete nadrágot és fehér papucsot viselt.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Az eltűnt kislány – Forrás: police.hu