Hétfőn a bíróságon találkozott személyesen É. Imre és annak a villanyszerelőnek a felesége, aki nyomtalanul tűnt el 3 évvel ezelőtt. Mácsik Zoltán utoljára É. Imrével találkozott, azóta senki nem tud róla semmit.

Egy órára ment el otthonról

Három évvel ezelőtt, húsvétkor a mosonmagyaróvári Mácsik Zoltán nyomtalanul eltűnt. Reggel megcsókolta feleségét, és megnyugtatta, hogy egy órán belül otthon lesz, de soha többé nem ért haza. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A benzinkúton kapta volna meg a pénzt

Az abdai benzinkútnál találkozott volt munkatársával, É. Imrével, aki több millió forinttal tartozott neki. A vállalkozó megígérte Zoltánnak, hogy megadja tartozását, csak jöjjön el a töltőállomásra. 

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Nyomtalanul eltűnt

A kényszerű randevút kamera is rögzítette, de azt, hogy utána mi történt, senki nem tudja. Zoltán eltűnt, É. Imrét pedig pár napra rá elkapták a rendőrök. A férfi 16 hónapig letartóztatásban volt.

Egy másik villanyszerelő is eltűnt

Az ellene zajló nyomozás alatt kiderült, hogy egy másik villanyszerelő, Orlik Vilmos halálához is köze lehet. Ő is kísértetiesen hasonló módon tűnt el, három évvel korábban.

Tagadja mindkét bűncselekményt

Életében utoljára ő is É.-vel találkozott. A jelenleg házi őrizetben lévő vádlott tagadja mindkét bűncselekmény elkövetését.  

Ma tárgyalják az ügyet

Hétfőn, tárgyalják a Győri Törvényszéken az ügyet. É.Imre, akit a két villanyszerelő megölésével vádolnak, interjú adott a Blikknek.

Ártatlannak érzi magát

„Nagyon jól érzem magam és most sem tudok mást mondani, mint, hogy ártatlan vagyok. Ez most ki is fog derülni” – fogalmazott É.Imre.

Elsírta magát a felesége

Az egyik eltűnt villanyszerelő Mácsik Zoltán felesége is ott volt a tárgyaláson.  Az asszony elsírta magát amikor meglátta férje feltételezett gyilkosát.

Zokogott a feleség

„Borzalmas látnom ezt az embert, ráz a zokogás, de ide kellett jönnöm, hogy itt állunk a férjem mellett akkor is, ha ő eltüntette a föld színéről”- mondta a gyászoló nő.

Elszabadultak az érzelmek

É.Imre rezzenéstelen arccal tűrte amikor Mácsik Zoltán elkeseredett hozzátartozói szembesítették, hogy milyen fájdalmat okozott nekik. A folyosón elszabadultak az érzelmek, amikor Zoltán lánya és felesége zokogásban tört ki…A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Mácsik Zoltán és felesége – Forrás: RTL klub