A döbbenetes eset Amerikában történt néhány nappal ezelőtt. A hölgy a baleset után 7 órát várakozott a kórházban, hogy megműtsék, ezután azt mondták neki: mondjon le a szemhéjáról, mert még soha nem láttak ilyent. Végül egy másik kórházba szállították, ahol mégis sikerült visszavarrni. A hölgyről készült videót a cikkünk alján nézheted meg.

Műszempillát csináltatott

Születésnapja előtt csináltatott volna műszempillát az amerikai nő, a kezelést azonban horrorbaleset szakította félbe: a kozmetikus csivavája váratlanul letépte a vendég szemhéját – írja a Daily Mail. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Hirtelen ráugrott a kutya

A 23 éves Kelsey Salmon a kutyát simogatta, miközben a szakember felhelyezte neki a műszempillát. Az állat hirtelen, minden ok nélkül ugrott neki és letépte le szemhéját a pillákkal együtt.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Szülinapra készült

Az atlantai nő eredetileg Hawaii-on ünnepelt volna, ám ehelyett a kórházban töltötte a születésnapját, ahol visszavarrták a bőrdarabot. Ezután 10 napra leragasztották a szemét, a teljes gyógyulás pedig akár egy évbe is beletelhet.

Simogatta a kutyát

“A kozmetikus lakásán történt. Ez volt az első alkalom, hogy találkoztam vele. Amikor nekikezdett a munkának, berohant a csivavája és felugrott mellém az ágyra. Én simogattam, egy darabig minden oké volt” – meséli a szerencsétlenül járt nő.

Letépte a szemhéját

A katasztrofális eset akkor történt, amikor a nő pillája már elkészült, és felülni próbált a székből. “A kutya ekkor már a padlón ült. Lenéztem rá, ő meg visszabámult rám. Azután egyszercsak rámugrott, arcon harapott és letépte a szemhéjamat. Olyan gyorsan történt, hogy elhúzódni sem volt időm”- mondja a hölgy, akinek a szemhéja a padlón hevert és mindent vér borított.

Csivava

Nagy felálló füleivel a legapróbb neszt is meghallja, éppen ezért kiváló jelzőkutya. Aki felületesen ismeri és első megérzései alapján ítéli meg ezt a kutyafajtát, azt hiszi, hogy egy törékeny, visszahúzódó, csendes, kis szerény állatka a csivava. A valóságban igen harcias, a méreténél jóval nagyobb állatokat is megtámad, kis termete ellenére tehát határozott nevelést igényel.

Megették őket

A csivava ősi kutyafajta. Mexikóból származik, az aztékoknál egyszerre voltak áldozati állatok és finom ínyencségek. Hernán Cortés azt írta az egyik levelében, hogy az aztékok élelemként is nevelték és fogyasztották őket. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Itt a nőről készült videó

@kelseysalmon

Screw the haters. Thank you to everyone who is being kind and understanding of my situation!

♬ original sound – kelsey salmon 🦋

Kiemelt kép: részlet a videóból