A Facebookon és plakátokon is keresték barátai azt a 20 éves fiút, aki egy buli közben tűnt el Győrben. Napokkal később a Dunában találták meg a honvédségi dolgozó holttestét.

Meghalt egy 20 éves fiú

Holtan találták a Dunában azt a 20 éves fiút, aki barátaival egy győri szórakozóhelyen bulizott a folyóparton, majd ismeretlen körülmények között eltűnt. Barátai sem tudták mi történhetett vele. Információk szerint a fiú honvédségi tűzoltó volt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Buli után tűnt el

Egy győri Duna-parti szórakozóhelyen bulizott a napokban barátaival egy 20 éves fiú, Zalán, aki az est folyamán később eltűnt.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A Facebookon is keresték

Eltűnése után a barátai fotókat osztottak meg róla, Facebookon pedig az eltűnt emberek csoportjában is keresték. Sőt, a környékre és a szórakozóhelyre is plakátokat tettek ki, amelyen a 20 éves fiú fotóját is feltüntették.

Nagyon sokan keresték

Madarász Viktor, a szórakozóhely tulajdonosa elmondta, hogy mindent megtettek, amit csak lehetett annak érdekében, hogy segítsenek a fiú megtalálásában.

A Dunában találták meg

Napokig keresték a fiút, ám senki nem tudta, hogy mi történhetett vele, még saját barátai sem. Holttestét csak napokkal később találták meg a vízben, 1 kilométerre a szórakozóhelytől.

Honvédségi tűzoltóként dolgozott

A TV2 Tények információi szerint a fiatal férfi honvédségi tűzoltó volt, Pápán dolgozott a honvédségi repülőtéren.

Vizsgálják a baleset körülményeit

A Tények megkeresésére a rendőrség azt nyilatkozta, hogy a fiatal férfi testét már holtan találták meg, az ügyet pedig közigazgatási hatósági eljárás keretén belül vizsgálják. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Itt történt a tragédia

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: TV2