A világsztárok élete sem könnyű mindig, van amikor pont hogy az ismertségük miatt válnak egy-egy bűnöző célpontjává. Nem számít ritka dolognak, hogy például betörnek egy hírességhez, mivel a bűnözők tudják, hogy ott biztosan találhatnak értékes dolgokat. Az emberrablás, vagy túszúlejtés viszont már sokkal ritkább dolog, de több világsztár is került már ilyen félelmetes szituációba.

Rémálom Párizsban

Kim Kardashian 2016-ban a testvéreivel utazott a francia fővárosba a párizsi divathét alkalmából. Az egyik este Kim kivételével mindegyik Kardashian-lány elment bulizni, aki így egyedül maradt a hotelszobájában. Ekkor egy csapat betörő rendőrnek álcázva magát arra kényszerítette a hotel portását, hogy nyissa ki nekik az egyik leghíresebb amerikai celeb ajtaját. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva tudod elolvasni.

Fegyvert fogtak rá

Kim szobájába öt álarcos férfi tört be, akik fegyvert fogtak rá, megkötözték és a száját is betömték. A rablók végül minden ékszert összepakoltak, amit csak találtak, ezeknek az értéke több mint 3 milliárd forint volt. A betörésért és nagy értékű rablásért később 10 férfit ítéltek el, a Kardashian-lány pedig megmenekült, de ez az eset egy hatalmas trauma maradt az életében.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Nem változtatna rajta

A valóságshow-sztár pár évvel később már részletesebben mesélt arról, hogy mit élt át: “Elragadott a halál gondolata, vártam, hogy mikor lőnek le. Ez a 10 perc megváltoztatta az életemet. Ez volt a legijesztőbb pillanat, amit valaha átéltem. Nem tudom leírni, mennyire félelmetes volt.” Kim azt is elmondta, hogy nem változtatna a történéseken: “Bármennyire is őrülten hangzik, de nem szívesen mondanék le erről az élményről, mivel rengeteg tanulságot vontam le belőle.”

Gyerekek támadták meg

Ha rablásról van szó, akkor George Clooney leginkább a női szíveket szokta elrabolni, viszont az egyik legnagyobb hollywoodi sztárral is történt egy durva eset. Clooney 2007-ben Szudánban forgatott egy dokumentumfilmet, amikor az autójukat a semmi közepén fegyveresek állították meg. De nem is ez okozta a legnagyobb megdöbbenést, hanem hogy gyerekkatonák voltak a támadók.

Fegyvert tartották a fejéhez

A színész fejéhez egy 10 év körüli gyerek tartott fegyvert, miközben elkezdtek minden értékes dolgot kipakolni a kocsiból. De ez sem volt elég a támadóknak, megpróbálták túszul ejteni a filmes csapatot, ami azonban nem ment olyan egyszerűen, úgyhogy erről a tervükről letettek és megelégedtek a zsákmánnyal.

Első filmjét forgatta

Jessica Alba 15 évesen kapta meg az első szerepét, ami egyből elég hihetetlenre sikeredett. Eleinte furcsa telefonhívásokat kapott a színésznő, amiket nem igazán vett komolyan, pedig nem sokkal később komolyabbra fordult a dolog. A színésznőt elrabolták a forgatásról és 14 órán keresztül fogva tartották, majd amikor előkerült egy autó csomagtartójában feküdt megkötözve.

Nem indítottak nyomozást

Ez az eset, szó szerint hihetetlen volt, mert a rendőrök még nyomozást sem indították az ügyben, annyira biztosak voltak benne, hogy a színésznő csak eljátszotta az egészet. Alba nem tudott semmilyen részletes, kézzelfogható információval szolgálni, ezért merült fel a gyanú, hogy csak fantáziált. Az igazság azóta sem derült ki, azt csak maga Jessica Alba tudja, hogy mi történt valójában.

Fordult a kocka

Magyarországon csak fordított esetről tudunk beszámolni, amikor is egy hazai sztár hajtott végre egy emberrablást. 2019-ben a Való Világ korábbi nyertesét, Auréliót 4 év börtönbüntetésre ítélte a Kecskeméti Törvényszék emberrablás miatt. A valóságshow-sztárt a saját barátja lopta a meg, akit miután megtaláltak, jól megverték és addig tartották fogva, amíg nem írt alá egy nyilatkozatot, amiben elismeri a tartozását.

Nem született ítélet

Idén júniusban zajlott le a másodfokú tárgyalás, ahol arról döntöttek, hogy helyben hagyják-e az elsőfokú ítéletet, amely letöltendő börtönbüntetés volt. A szakértői vélemény azt is megállapította, hogy Aurelio kevert személyiségzavarban szenved, hisztérikus, paranoid, szenzitív és narcisztikus személyiségjegyekkel rendelkezik, ez pedig befolyásolhatta őt a bűncselekmény elkövetésében, erről korábban részletesen beszámolt a Kékvillogó.

Kiemelt kép: Kim Kardashian