Gázolás miatt Cegléd és Albertirsa között vonatpótló autóbuszok szállítják az utasokat; a ceglédi vasútvonalon jelentősen nőtt a menetidő – közölte a Mávinform szombaton az MTI-vel.

Növekedett menetidő

A közlemény szerint a Nyíregyháza felől érkező InterCity-k és a Nyíregyházáról Fonyódra tartó Aranypart Expressz kerülőúton, Szolnok-Újszász felé közlekedik. A nagyobb forgalom miatt az újszászi vonalon 15-30 perccel növekedhet a menetidő – írták.

Ismeretlen embert gázolt el

A szegedi vonatok Cegléd állomásról fordulnak vissza. A gázolásról azt írták, egy tehervonat a Cegléd és Ceglédbercel-Cserő állomás közötti átjáróban gázolt el egy ismeretlen embert. A baleset idején a fény- és félsorompó jól működött. A helyszínelés miatt jelenleg mindkét vágányon szünetel a közlekedés. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Gyálon busz hajtott egy lakóház kerítésébe

Amint azt a Kékvillogó is megírta autóbusszal ütközött egy személygépkocsi szombat reggel Gyálon, a balesetben a járművezetők és a menetrend szerint közlekedő járat három utasa könnyebben megsérült.

Kapcsolódó:

Lakóház kerítésének ütközött

Hadházi Kornél elmondta: a baleset következtében a busz egy gyáli lakóház kerítésének ütközött.

Tűzoltók a helyszínen

A katasztrófavédelem arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a műszaki mentés céljából a fővárosi hivatásos és a gyáli önkéntes tűzoltók vonultak ki a helyszínre.

Az M7-esen is busz ütközött

Mindeközben egy busz és három személyautó ütközött össze az M7-es autópályán szombat délelőtt Martonvásárnál, a baleset miatt több kilométeres torlódás alakult ki a sztráda Balaton felé vezető oldalán – közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.

Hárman megsérültek

Sebestyén Mária elmondta: az első információk szerint a balesetnek három könnyebb sérültje van. A forgalom a leállósávban haladhat, a belső sávokat lezárták.

Önkéntes tűzoltók

A katasztrófavédelem arról tájékoztatta az MTI-t, hogy az érdi hivatásos tűzoltók munkáját a baleset helyszínén a martonvásári önkéntes tűzoltók segítették, akik felitatják a kifolyt motorolajat. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Illusztráció