Eltűnt egy 80 éves néni Budapesten, a rendőrök jelenleg is keresik. Vodli Mihályné egy idősek otthonából tűnt el, azóta nem adott életjelet magáról.

A 22. kerületből tűnt el

A rendelkezésre álló adatok szerint az idős nő 2021. június 22-én délelőtt elment 22. kerületi otthonából, azóta ismeretlen helyen tartózkodik, életjelet nem adott magáról. A rendőrök jelenleg is keresik. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Személyleírása

Vodli Mihályné körülbelül 160 centiméter magas, vékony testalkatú, rövid, ősz haja és kék szeme van, valamint bottal jár. Eltűnésekor hosszú ujjú, fekete alapon fehér csíkos blúzt, fekete nadrágot és fehér papucsot viselt.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Ezt a nénit keresik

Fotó: police.hu

Ezt kéri a rendőrség

A Budapesti Rendőr-főkapitányság 22. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható Vodli Mihálynét felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

Tegnap egy 34 éves férfi tűnt el

Mint azt lapunk is megírta eltűnt egy 34 éves férfi az egyik budapesti kórházból, s mivel orvosi ellátásra szorulhat, nagy erőkkel keresik a rendőrök.

Eljárás folyik

A Budapesti Rendőr-főkapitányság 8. Kerületi Rendőrkapitánysága eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó 34 éves Tóth Zoltán eltűnése ügyében.

Nem ad életjelet magáról

police.hu beszámolója szerint június 26-án 12 óra körül a 34 éves férfi egy 8. kerületi egészségügyi intézményből ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról.

Nagy erőkkel keresik

A rendőrök azért keresik nagy erővel, mert orvosi segítségre szorulhat.

Személyleírása

Tóth Zoltán 170 cm magas, rövid barna hajú. Eltűnésekor sötét felsőt és nadrágot viselt.

Ezt a férfit keresik:

Fotó: police.hu

Erre kérik a lakosságot

A Budapesti Rendőr-főkapitányság 8. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható Tóth Zoltánt felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: police.hu