Eltűnt egy 34 éves férfi az egyik budapesti kórházból, s mivel orvosi ellátásra szorulhat, nagy erőkkel keresik most a rendőrök.

Eljárás folyik

A Budapesti Rendőr-főkapitányság 8. Kerületi Rendőrkapitánysága eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó 34 éves Tóth Zoltán eltűnése ügyében. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ez is érdekelhet:

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Nem ad életjelet magáról

A police.hu beszámolója szerint június 26-án 12 óra körül a 34 éves férfi egy 8. kerületi egészségügyi intézményből ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról.

Nagy erőkkel keresik

A rendőrök azért keresik nagy erővel, mert orvosi segítségre szorulhat.

Ez is érdekelhet:

Személyleírása

Tóth Zoltán 170 cm magas, rövid barna hajú. Eltűnésekor sötét felsőt és nadrágot viselt.

Ezt a férfit keresik:

Fotó: police.hu

Erre kérik a lakosságot

A Budapesti Rendőr-főkapitányság 8. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható Tóth Zoltánt felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: police.hu