Halálos baleset miatt teljes szélességében lezárták a 4-es főutat Kabánál – közölte vasárnap a Hajdú Bihar megyei rendőr-főkapitányság a police.hu honlapon. Egy kamion és egy személyautó ütközött össze a 4-es számú főúton. Teljes útlezárás van érvényben.

Kamion és autó ütközött

Közúti közlekedési baleset történt 2021. június 27-én 5 óra 15 perc körül a 4-es számú főút 192. kilométerszelvényében, Kaba és Hajdúszoboszló között. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy személygépkocsi eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött egy kamionnal. A baleset következtében az autó vezetője a helyszínen életét vesztette. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Terelik a forgalmat

A rendőrök a baleset helyszínelésének idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták, a forgalmat Nádudvar felé terelik, írja honlapján a rendőrség.

Tegnap reggel Budapesten történt halálos baleset

Mint azt lapunk is megírta halálos baleset történt szombat hajnalban Budapesten, a 11. kerületben, a Hegyalja úton.

Ketten meghaltak

A közlemény szerint a Hegyalja út 50. szám előtt eddig tisztázatlan körülmények között ütközött össze két autó. Az egyik járműben négyen utaztak, akik közül a vezető és az egyik utas olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A másik jármű két utasa szintén megsérült.

Tárnokon családi háznak rohant egy autó

Szintén itt a Kékvillogó oldalán számoltunk be róla, hogy biztonsági kamera rögzítette, ahogy ütközés után, egy családi ház garázsbeállójába csapódik egy autó Tárnokon.

Kiszakította a kerítést

A kocsi kiszakította a kerítést és megbontotta a vakolatot. Megremegett az egész ház – ezt mondta a baleset idején otthon lévő nő az RTL Híradónak. A kocsiban anya és lánya utazott. Egyikük sem sérült meg.

Hatalmas robaj

A baleset idején csak a háziasszony volt otthon, az emeleten dolgozott, amikor meghallotta a nagy robajt.

Beleremegett a ház

“A csattanás után egy remegést éreztem a házon, mint mikor egyszer a a kőműves munkálatokat végeztek itt a háznál. Remegett a ház egy pillanatra.”

Azonnal lesietett

Amikor kinézett az ablakon az utcán egy törött fekete autót látott. Azonnal lesietett, hogy segítsen, majd a kertbe érve vette észre, a másik fehér kocsit. A kocsiban egy anya és a 16 éves lánya utaztak. Az, hogy pontosan melyik autó okozta a balesetet, nem tudni. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Illusztráció – Forrás: Freepik