Biztonsági kamera rögzítette, ahogy ütközés után, egy családi ház garázsbeállójába csapódik egy autó Tárnokon.

Kiszakította a kerítést

A kocsi kiszakította a kerítést és megbontotta a vakolatot. Megremegett az egész ház – ezt mondta a baleset idején otthon lévő nő az RTL Híradónak. A kocsiban anya és lánya utazott. Egyikük sem sérült meg.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Hatalmas robaj

A baleset idején csak a háziasszony volt otthon, az emeleten dolgozott, amikor meghallotta a nagy robajt.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Beleremegett a ház

“A csattanás után egy remegést éreztem a házon, mint mikor egyszer a a kőműves munkálatokat végeztek itt a háznál. Remegett a ház egy pillanatra.”

Azonnal lesietett

Amikor kinézett az ablakon az utcán egy törött fekete autót látott. Azonnal lesietett, hogy segítsen, majd a kertbe érve vette észre, a másik fehér kocsit. A kocsiban egy anya és a 16 éves lánya utaztak. Az, hogy pontosan melyik autó okozta a balesetet, nem tudni.

Az RTL riportja itt nézhető vissza:

Reggel halálos baleset történt Budapesten

Mint azt lapunk is megírta halálos baleset történt szombat hajnalban Budapesten, a 11. kerületben, a Hegyalja úton.

Ketten meghaltak

A közlemény szerint a Hegyalja út 50. szám előtt eddig tisztázatlan körülmények között ütközött össze két autó. Az egyik járműben négyen utaztak, akik közül a vezető és az egyik utas olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A másik jármű két utasa szintén megsérült.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Helyszíni felvétel:

Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

Kiemelt kép: RTL Klub videorészlet