Két személyautó ütközött össze hétfő délután Tompán, az Eötvös és a Deák Ferenc utca sarkán. Egy személy súlyosan, négy könnyebben megsérült a balesetben.

Nem adott elsőbbséget

Helyszíni információink szerint egy Seat vezetője nem adta meg az elsőbbséget az Eötvös utcán érkező Citroennek és fékezés nélkül oldalról neki hajtott. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Hárman elszaladtak a helyszínről

A vétlen Citroen az ütközés erejétől az út melletti fának csapódott, míg a vétkes sofőr autója megpördült, a sofőr és két utasa a baleset után elszaladtak a helyszínről, majd egyikük később visszatért.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Négy fős családot ért baleset

A Citroenben egy négy fős mélykúti család utazott, a szülök és két tinédzserkorú gyerekük. Egyikük súlyosan megsérült, hárman könnyebb sérülést szenvedtek, míg a Seatban is egy személy könnyebben megsérült.

Vizsgálják a körülményeket

A helyszínelés és a mentési munkálatok idejére a rendőrök lezárták a kereszteződést a forgalom elől, a baleset pontos körülményeit a Kiskunhalasi rendőrkapitányság munkatársai vizsgálják – írta meg a baon.hu.

Megcsúszott a BMW 

A Kékvillogó.hu írt arról, hogy megcsúszott és a menetirány szerinti jobb oldalon letért az útról egy belváros felé tartó BMW személyautó december 25-én késő este Szombathelyen, a Körmendi úton. 

Lámpaoszlopnak ütközött

Az autó vezetője egy körforgalomból kihajtás után vesztette el az uralmát a gépkocsi felett, ami egy beton lámpaoszlopnak ütközött. Az oszlop eltörött és kidőlt.

Kórházba szállították

A 112press.hu információi szerint a sofőr és utasa a balesetben ugyan nem sérült meg, de az autót vezető férfit a mentők kivizsgálásra kórházba szállították, mivel az autóból kiszállás után végtagsérülést szenvedett.

Nem merült fel az ittasság gyanúja

A helyszíni szemle ideje alatt nem volt szükség útlezárásra. A jármvezetőnél nem merült fel az ittasság gyanúja.

Elsötétült a kereszteződés

Az áramszolgáltató munkatársai a műszaki mentés megkezdése előtt áramtalanították az érintett szakaszt. Emiatt a 86-os főút és a Körmendi út kereszteződése is elsötétült. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció