A 86-os főút és a Körmendi út kereszteződésénél lévő körforgalomnál történt a baleset, a mentők a sofőrt szállították kórházba, az utas nem sérült meg.

Megcsúszott a BMW 

Megcsúszott és a menetirány szerinti jobb oldalon letért az útról egy belváros felé tartó BMW személyautó december 25-én késő este Szombathelyen, a Körmendi úton. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Lámpaoszlopnak ütközött

Az autó vezetője egy körforgalomból kihajtás után vesztette el az uralmát a gépkocsi felett, ami egy beton lámpaoszlopnak ütközött. Az oszlop eltörött és kidőlt.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Kórházba szállították

A 112press.hu információi szerint a sofőr és utasa a balesetben ugyan nem sérült meg, de az autót vezető férfit a mentők kivizsgálásra kórházba szállították, mivel az autóból kiszállás után végtagsérülést szenvedett.

Nem merült fel az ittasság gyanúja

A helyszíni szemle ideje alatt nem volt szükség útlezárásra. A jármvezetőnél nem merült fel az ittasság gyanúja.

Eltörött és kidőlt

Fotó: 112press.hu

Nem történt komoly sérülés

Fotó: 112press.hu

Utómunka

Fotó: 112press.hu

Elsötétült a kereszteződés

Az áramszolgáltató munkatársai a műszaki mentés megkezdése előtt áramtalanították az érintett szakaszt. Emiatt a 86-os főút és a Körmendi út kereszteződése is elsötétült.

Rejtélyes robbanás

A Kékvillogó.hu írt arról, hogy kigyulladt egy autó a Fejér megyei Válon, a helyszínre mentőhelikopter is érkezett. Helyi információk szerint egy 60 év körüli férfi kerülhetett bajba, őt életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: oszlopot döntött a BMW. Fotó: 112press.hu