Kigyulladt egy autó a Fejér megyei Válon, a helyszínre mentőhelikopter is érkezett. Helyi információk szerint egy 60 év körüli férfi kerülhetett bajba.

Kigyulladt egy személygépkocsi

Teljes terjedelmében égett egy személyautó Vál külterületén, a 8111-es út mellett – írja a katasztrófavédelem hivatalos oldalán. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Mentőhelikopter is érkezett

A váli önkormányzati tűzoltók a tüzet egy vízsugárral eloltották. Az egységek ezután az utómunkálatokat végezték. A legfrissebb információk szerint a helyszínre mentőhelikopter is érkezett.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A pincesoron történt az eset

A falusiak elmondása szerint, az Aligvári dűlőknél, a Kajászó és Vál közötti külterületen a pincesoron történt az eset.

Egy férfi volt a kocsiban?

A feol.hu információi szerint egy 60 év körüli férfi volt a kocsiban, vagy a kocsi közelében a robbanás pillanatában. A mentőszolgálat tájékoztatása szerint a férfit súlyos-életveszélyes sérülésekkel szállítottak légi úton a területileg illetékes kórházba.

Hármas ütközés Zalában

Eddig tisztázatlan körülmények között december 25-én 13 óra 50 perc körül Zalaegerszegen, a Hock János utca 55. szám előtt két személygépkocsi és egy motorkerékpár ütközött össze egymással. 

Meghalt a motoros

A baleset következtében a motoros olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette – adta hírül a police.hu. A helyszínelés idejére a rendőrök a balesettel érintett útszakaszt lezárták.

Brutális baleset Dunavecsénél

Brutális baleset történt szenteste Dunavecsénél. Egy személygépkocsi sofőrje elvesztette uralmát a járműve felett és elhagyta az utat az M8-as autópályán.

A sofőr kirepült az autóból

Az autó nagy sebességgel haladt a Duna-híd közelében, amikor előbb egy szalagkorlátnak, majd egy oszlopnak csapódott. A becsapódás olyan erejű volt, hogy a kocsi motorja kiszakadt a helyéről, a biztonsági övet nem használó sofőr pedig kirepült az autóból.

Életveszélyes sérülések

Lapinformációk szerint egy szolgálaton kívüli rendőr érkezett elsőként a helyszínre, ő kezdte meg a mentést. A sofőrt életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba. A baleset körülményeit vizsgálja a rendőrség. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció