Ismét gázolt a vonat: a Dráva Intercity Budaörs és Biatorbágy között ütött el egy embert.

Gázolt a Dráva Intercity

A Keleti pályaudvarról Győr-Szombathely-Szentgotthárd érintésével Ljubljanába 16:15-kor elindult Dráva InterCity Budaörs és Biatorbágy között elgázolt egy embert. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Átszállítják az utasokat

Az elütött nő a helyszínen életét vesztette. A vonat utasait átszállítják a Keletiből Sopronba tartó Sopron-Közgáz InterCity-re – adta hírül a Mávinform.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

 Egy vágányon közlekednek

A helyszínelés ideje alatt a két állomás között csak az egyik vágányon közlekedhetnek a vonatok. A Budapest-Győr-Hegyeshalom vonalon 15-20 perccel megnő a vonatok menetideje.

Gázolás Kengyelnél

A szombat délután sem múlt el vonatbaleset nélkül: a Szolnokról Szentesre 16:55-kor elindult személyvonat Tiszatenyő és Martfű állomások között, Kengyel megállóhely előtt gázolt el egy embert.

Halál Mélykúton

Szombaton délelőtt Mélykút állomáson a Bajáról Kecskemétre 8:14-kor elindult InterRégió vonat elgázolt egy embert, aki a helyszínen életét vesztette. A helyszínelés ideje alatt Mélykút és Bácsalmás között átmenetileg nem közlekedtek a vonatok. Az utasokat Mélykút és Baja között pótlóbusz szállította

Két vonattal is ütközött

A Kékvillogó.hu számolt be arról, hogy egészen durva, akciófilmbe illő horrorbaleset történt Alsógödnél, ahol egy koreai férfi a sínekre hajtott, és először az egyik, majd egy másik vonat is ütközött az autójával. 

Ép bőrrel megúszta

Annak ellenére, hogy az autóból csupán egy roncs maradt, a férfi csodával határos módon ép bőrrel megúszta a balesetet. A szemtanúk szerint a saját lábán szállt ki a szinte porrá zúzott fekete személygépkocsiból.

Szívszorító tragédia Sásdon

Ugyancsak a Kékvillogó.hu írt arról, hogy hogy vonattal ütközött egy személyautó a Baranya megyei Sásdon. Az autóban hárman ültek, közülük ketten belehaltak sérüléseibe. Az egyik áldozat egy gyermek, a másik pedig az édesanyja volt. 

Kerékpárost gázolt az Intercity

A Pécsről Budapestre elindult Mecsek Intercity Pincehely állomáson a Kossuth Lajos utcai vasúti átjáróban kedden 12 óra 48 perckor elütött egy kerékpárost, aki a helyszínen életét vesztette. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció