A belső forgalmi sávban megkülönböztető jelzést használó, álló rendőrségi szolgálati gépjárműbe ütközött egy vecsési lakos által vezetett autó Székesfehérvárnál. A baleset miatt jelenleg csak a leállósávon halad a forgalom.

Rendőrségi gépjárműnek ütközött

A rendelkezésre álló adatok szerint december 25-én 15 óra 15 perc körül az M7-es autópálya 65-ös kilométerszelvényében, a Balaton felé vezető oldalon, egy, a belső forgalmi sávban megkülönböztető jelzést használó, álló rendőrségi szolgálati gépjárműbe ütközött egy vecsési lakos által vezetett autó.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kórházban a sofőr

 A vecsési sofőrt a mentők kórházba szállították, más nem sérült meg a balesetben – tájékoztatott a police.hu.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Csak a leállósávon haladhatnak

A balesettel érintett pályaszakaszon a belső és a külső forgalmi sávot a rendőrök lezárták, jelenleg csak a leállósávon halad a forgalom.  

Baleset Baranya megyében

Egy fekete színű Mercedes és egy szürke Opel ütközött Szajk és Bóly között. A Baranya megyei baleset során két nő sérült meg.

Csúszós volt az út

Az úttest csúszós volt, amikor megtörtént a baj. Az Opelt vezető 86 éves nő áttért a szemközti sávba. Ott érkezett a Mercedes, amelyet a várandós kismama férje vezette, aki már nem tudta elkerülni a balesetet.

Nem volt hova menekülni

A fekete autót vezető 30 év körüli férfi szeretett volna lehúzódni a szürke kocsi elől. Erre azonban a szalagkorlát miatt nem volt lehetősége. Ezután csattant össze a két autó.

Súlyosan megrongálódtak az autók

A Mercedes motorháztetője kinyílt, a bal első kereke pedig ki is tört. A másik autó is súlyosan megrongálódott. Annak a bal első kereke törött ki, és olyan erejű volt az ütközés, hogy a légzsákjai is kinyíltak.

Mellkasi zúzódások

„Mindkét nő mellkasi zúzódásokat szenvedett, helyszíni ellátásuk után mindkettőjüket kórházba vittük” – mondta az OMSZ szóvivője, Győrfi Pál az eset kapcsán a TV2-nek.

Kisbusz és vonat ütközött

Alig maradt valami annak a kisbusznak az elejéből, amelyik egy vonattal ütközött Ajknál. A nagy ködben a sofőr állítólag nem vette észre a piros jelzést és a sínekre hajtott. Négyen utaztak a járműben, amiből még időben ki tudtak ugrani.

Ilyenkor mindenki útra kel

A rendőrök figyelmeztetnek, hogy karácsonykor sokan kelnek útra. A zsúfolt utakon a megszokottnál lassabb haladás várható. Azt kérik a járművezetőktől, hogy fokozott figyelemmel vezessenek, és kiemelten figyeljenek oda a közlekedési szabályok betartására. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció – Forrás: archív