Megrázó baleset történt karácsony első napján Zalaegerszegen, mely során egy vétlen motoros életét vesztette. Egy szemtanú megdöbbentő dolgokról számolt be az interneten, azt írta, hogy a balesetben érintett járművek vezetői közül egyik sem volt a motoros fiú mellett, ellenben két fiatal fiú végig vele volt a mentők kiérkezéséig.

Halálos ütközés

A Kékvillogó.hu számolt be arról, hogy két személyautó és egy motorkerékpár ütközött össze egymással vasárnap kora délután Zalaegerszegen, a Hock János utca 55. szám előtt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Nem adott elsőbbséget

Egy 81 éves helyi férfi közlekedett autóval a Belső Elkerülő utcában, amikor a Hock János utcai kereszteződéshez ért nem biztosított elsőbbséget a neki balról érkező motorosnak, így összeütköztek. 

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Kétszer is ütközött

Az ütközést követően a motoros nekicsúszott az Andráshida felől érkező, 47 éves zalaegerszegi nő által vezetett autónak. A dupla karambol után a tragédia immár elkerülhetetlen volt.

Csak 23 évet élt

A motoros életét már nem lehetett megmenteni, olyan súlyosak voltak a sérülései, hogy a helyszínen elhunyt. Mindössze 23 évet élt.

Szörnyű ütközés

Fotó: police.hu

Teljes útzár mellett helyszíneltek

Fotó: police.hu

Nem élte túl a motoros

Fotó: police.hu

“Tisztelet a kivételnek, de”

„Tisztelet a kivételnek… de egy 81 éves embernek nem olyanok a reflexei, a figyelme, hogy a közlekedésben aktívan részt vegyen. Az orvost is büntetném, aki alkalmasságit adott neki. Persze a motorosok nem hibátlanok, de megint az autós nem adott elsőbbséget” – írta egy kommentelő a történtek után.

Két fiatal fiú volt vele

„A helyszínre érkezve megdöbbenten tapasztaltam, hogy a balesetben érintett járművek vezetői közül egyik sem volt a motoros fiú mellett, ellenben két fiatal fiú végig vele volt a mentők kiérkezéséig” -írták a Zalai utak “királyai csoportban.

„A szívem szakad meg értük”

„Ismeretlenül is a szívem szakad meg ezért a fiatal életért és a családjáért! Sok erőt kívánok nekik!” – tették hozzá. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: a tragédia helyszíne. Fotó: police.hu