Két személyautó és egy motorkerékpár ütközött össze egymással vasárnap kora délután Zalaegerszegen. A baleset egyik sérültje a helyszínen életét vesztette.

Hármas ütközés Zalában

Eddig tisztázatlan körülmények között december 25-én 13 óra 50 perc körül Zalaegerszegen, a Hock János utca 55. szám előtt két személygépkocsi és egy motorkerékpár ütközött össze egymással. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Nem adott elsőbbséget

Egy 81 éves helyi férfi közlekedett autóval a Belső Elkerülő utcában, amikor a Hock János utcai kereszteződéshez ért nem biztosított elsőbbséget a neki balról érkező motorosnak, így összeütköztek. A motoros nekicsúszott egy Andráshida felől érkező kocsinak.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Meghalt a motoros

A baleset következtében a 23 éves zalaegerszegi motoros olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette – adta hírül a police.hu. A helyszínelés idejére a rendőrök a balesettel érintett útszakaszt lezárták.

Brutális baleset Dunavecsénél

Brutális baleset történt szenteste Dunavecsénél. Egy személygépkocsi sofőrje elvesztette uralmát a járműve felett és elhagyta az utat az M8-as autópályán.

A sofőr kirepült az autóból

Az autó nagy sebességgel haladt a Duna-híd közelében, amikor előbb egy szalagkorlátnak, majd egy oszlopnak csapódott. A becsapódás olyan erejű volt, hogy a kocsi motorja kiszakadt a helyéről, a biztonsági övet nem használó sofőr pedig kirepült az autóból.

Életveszélyes sérülések

Lapinformációk szerint egy szolgálaton kívüli rendőr érkezett elsőként a helyszínre, ő kezdte meg a mentést. A sofőrt életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba. A baleset körülményeit vizsgálja a rendőrség.

Halál Mélykúton

A Kékvillogó.hu szombaton adott hírt arról, hogy Mélykút állomáson a Bajáról Kecskemétre 8:14-kor elindult InterRégió vonat elgázolt egy embert, aki a helyszínen életét vesztette

Két vonattal is ütközött

A Kékvillogó.hu írt arról, hogy egészen durva, akciófilmbe illő horrorbaleset történt Alsógödnél, ahol egy koreai férfi a sínekre hajtott, és először az egyik, majd egy másik vonat is ütközött az autójával. 

Ép bőrrel megúszta

Annak ellenére, hogy az autóból csupán egy roncs maradt, a férfi csodával határos módon ép bőrrel megúszta a balesetet. A szemtanúk szerint a saját lábán szállt ki a szinte porrá zúzott fekete személygépkocsiból.

Szívszorító tragédia Sásdon

Ugyancsak tudósítottunk arról, hogy hogy vonattal ütközött egy személyautó a Baranya megyei Sásdon. Az autóban hárman ültek, közülük ketten belehaltak sérüléseibe. Az egyik áldozat egy gyermek, a másik pedig az édesanyja volt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció