Amióta eltűnt, egyáltalán nem adott magáról életjelet. A zsaruk a lakosság segítségét kérik a felkutatása kapcsán.

Egy nappal szenteste előtt veszett nyoma

Zólyomi Péter december 23-án délután ment el otthonról. Hogy hová vezetett útja, egyelőre nem lehet tudni. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nem ad magáról életjelet

Nem lehet tudni, hogy a férfi hol töltötte a karácsonyt. A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. Kerületi Rendőrkapitánysága nagy erőkkel keresi. Körözést is kiadtak az eltűnt személy ügyében.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Ezt lehet tudni az eltűntről

Zólyomi Péter körülbelül 180 centiméter magas. Testalkata vékony, haja színe barna. A közreadott kép alapján szakálla is van.

Egy fotó Zólyomi Péterről

Az eltűnt Zólyomi Péter – Fotó: Police.hu

Ezek is érdekelhetnek!

Ezt kérik rendőrök

A zsaruk azt kérik, hogy aki tud valamit Zólyomi Péter tartózkodási helyéről, tegyen bejelentést. Ez ingyenesen megtehető a 06-80-555-111-es Telefontanú számán, vagy pedig a 112-es segélyhívón keresztül. Mindkét számot nyugodtan lehet tárcsázni akár éjjel, akár nappal.

Karácsony előtt több fiatal is nyom nélkül tűnt el

A rendőrség karácsony előtt több fiatalkorú személy eltűnése kapcsán is felhívást tett közzé. Az egyikük az a 17 éves Balogh Dzsenifer Éva, aki december 15-én távozott otthonról. Őt a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság körözi.

Máha Mihályt is keresik

A 12 éves Mága Mihály december 23-án délelőtt tűnt el egy lakásotthonból. Azóta is keresik, egyelőre eredménytelenül. A fiú 160 cm magas, zömök testalkatú, barna hajú. Eltűnésekor világoskék farmert, piros felsőt és sötétkék kabátot viselt.

Kovács Fruzsina Armandát sem találják

A 15 éves lány még november 21-én délután tűnt el. Egy szekszárdi befogadó otthon lakója volt, senkinek sem szólt, hova megy. Azóta nem adott magáról életjelet.

Ezt kell tudni a lányról

Kovács Fruzsina Armanda 163 centiméter magas, normál testalkatú. Szeme színe barna, festett, hosszú vörös haja van. Amikor távozott, fekete nadrágot, fehér pólót és sportcipőt viselt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Az eltűnt Zólyomi Péter – Forrás: Police.hu