Az idős bácsi a körülmények áldozata lett, több hajléktalanszállót is megjárt már a közel 80 éves Nagy Péter, aki szomorúan mesélte el, hogy egyetlen rossz döntés az egész életét derékba törte.

Nem volt elég óvatos

A bácsi a Metropolnak mesélte el a történetét, melyből kiderült, hogy sajnos egy 20 évvel ezelőtt történt szerencsétlen esemény miatt került az utcára. „Nem voltam elég óvatos. Nem jöttem rá a jelekből a veszélyre. Ha tudtam volna, sokkal óvatosabb lettem volna. Egy embernek sem szabadna így járnia” – fogalmazott Nagy Péter, aki jelenleg egy budapesti hajléktalanszállón húzza meg magát. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Rosszkor volt rossz helyen

Az idős bácsi arról beszélt, 20 évvel ezelőtt történt valami, ami az egész életét kvázi tönkretette. Mint mondja rossz volt rossz helyen, s bár konkrétan nem árulta el, mi történt, azért körülírta azt.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Mindent elvesztett

A férfi gyakorlatilag mindenét, az ingatlanát és minden egyéb vagyonát elvesztette. „Az egész életem minden eseményét ez határozta meg” – közölte.

Átverték

Péter azt mondja, megismerkedett valakivel, aki miatt aztán az egész élete félresiklott. „Az a valaki szándékosan átvert engem és tönkretett” – mondta a bácsi, akinek vélhetően az egyetlen bűne, hogy túlságosan naiv.

Hajléktalan lett

Péter ugyanis hitt az ismerőse szavának, aki aztán visszaélt a bizalmával, és csúnyán átverte őt, tönkretéve ezzel az egész életét. A férfinak még az otthonát is el kellett hagyja, azóta pedig hajléktalanként éli az életét.

Kiették a lakásából

„Magából a lakásból ugyan önként jöttem el, de utána soha többé nem engedtek oda vissza. Az első napot nem az utcán töltöttem. Az egyik barátom pár napra magához hívott. Aztán egy rövid időre egy szállodába fizetett be. Kaptam tőle ételt, italt, szóval segített.”

Az elmúlt 20 év

A bácsi az elmúlt 20 évben, amikor csak tehette behúzódott valamelyik hajléktalanszállóra, főként a hideg, téli éjszakákon. Az elmúlt két évtizedben számos szállón fordult már meg, pontosan fogalma sincs, összesen hány helyen kellett álomra hajtania a fejét. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ez is érdekelhet:

A 14 éves Cintia arcát majdnem elkapta a tűznyaláb: egy 8 gyermekes család háza vált a lángok martalékává Kapuváron

Kiemelt kép: Illusztráció