Egyik baleset éri a másikat, ezúttal egy személyautó és egy kisteherautó karambolozott a 82-es főúton a Veszprém vármegyei Zircen – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szombaton.

Teljes útzár

A baleset helyszínén, a 82-es főút 22-es kilométerénél, a gépjárművek az út mindkét sávját elfoglalják, az érintett területen teljes útlezárás van – írták. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Mentők és tűzoltók a helyszínen

A zirci önkormányzati tűzoltók a személyautóból egy embert kiemeltek. A mentők is a helyszínen vannak – áll a közleményben.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Baleset az M3-ason

Amint azt a Kékvillogó is megírta egy személygépkocsi szalagkorlátnak ütközött Ófehértó térségében, közölte honlapján a rendőrség.

Hárman megsérültek

Közúti közlekedési baleset történt 2023. április 8-án 12 óra 30 perckor az M3-as autópálya jobb pályatestjén, a 246. kilométerszelvényében Ófehértó közelében. A rendelkezésre álló adatok szerint egy Vásárosnamény irányába közlekedő személygépkocsi szalagkorlátnak ütközött és felborult. A baleset következtében az elsődleges adatok szerint hárman megsérültek.

Forgalomkorlátozás volt érvényben

A műszaki mentés és a helyszínelés ideje alatt az érintett útszakaszon forgalomkorlátozás volt érvényben, a forgalom a belső sávban haladt. A rendőrség közlése szerint azonban mostanra helyreállt a forgalmi rend, a rendőrök a baleset helyszínelését befejezték, az útlezárást 16 óra 20 perckor feloldották.

Kispesten két autó ütközött

A Katasztrófavédelem közlése szerint összeütközött két személygépkocsi Budapest 19. kerületében, a Teleki utca és a Szabó Ervin utca kereszteződésében. A műszaki mentést végző fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították az egyik járművet. Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozás van.

Az M0-áson is baleset történt

Megcsúszott, majd szalagkorlátnak ütközött két személygépkocsi az M0-ás autóút 77-es kilométerénél, a 11-es út lehajtója előtt, Budakalász felé. A balesethez műszaki mentés céljából a szentendrei hivatásos tűzoltók vonultak ki, és áramtalanították a járműveket. Az érintett útszakaszon egy sávon halad a forgalom, közölte a Katasztrófavédelem.

Az 1-es főúton tragédia történt

Szintén itt, a Kékvillogó oldalán számoltunk be róla, hogy árokba borult egy autó még péntek délután az 1-es főúton, Ácsnál, a sofőr életét vesztette. A tájékoztatás szerint az autót vezető eddig tisztázatlan okból letért az úttestről és a kocsi árokba borult. A sofőr olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt.

Az M4-esen szalagkorlátnak egy autós

Közúti közlekedési baleset történt az M4-esen Tiszapüspökinél 2023. április 7-én 11 óra 10 körül. A rendelkezésre álló adatok szerint egy személygépkocsi közlekedett Budapest irányába a külső forgalmi sávban, mikor – eddig tisztázatlan körülmények között – az autó a jobb oldali szalagkorlátnak ütközött. A baleset következtében a sofőr súlyos sérülést szenvedett. A rendőrök a baleset helyszínelését félpályás útlezárás mellett végzik, közölte honlapján a rendőrség. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Illusztráció – Forrás: Pixabay