Vasúti fényjelző berendezésnek rohant és kidöntötte azt egy autós, szombaton este Pétfürdőn. A helyszínre érkező tűzoltók komoly károkkal szembesültek, a sorompó több mint tíz méterre, az úttestre repült az ütközés után.

Sorompónak hajtott

Nem mindennapi baleset történt szombat este Veszprém vármegyében. Vasúti sorompónak hajtott egy személyautó Pétfürdőn, a Berhidai úton. A műszaki mentést végző pétfürdői hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Nagy pusztítást végzett

Az ütközés olyan erejű volt, hogy a kocsi egy beton tömböt is kiütött, a fénysorompó több mint tíz méterre az úttestre repült, a vasúti átjáró melletti labirint korlát pedig teljesen összetört.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

77 éves férfi ült a volánnál

A szóvivő elmondta, a kocsit egy 77 éves veszprémi férfi vezette, aki nem sérült meg a balesetben. A sofőrnél azonban felmerült az ittasság gyanúja, ezért a rendőrök mintavételre előállították – írta a Delta Hírek.

Elvontatták az autót

Az egység ezt követően elvontatta az autót a szomszédos parkolóba, majd eltakarítja a törmeléket – tájékoztatott a katasztrófavédelem. A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Hárman megsérültek

Közúti közlekedési baleset történt 2023. április 8-án 12 óra 30 perckor az M3-as autópálya jobb pályatestjén, a 246. kilométerszelvényében Ófehértó közelében. A rendelkezésre álló adatok szerint egy Vásárosnamény irányába közlekedő személygépkocsi szalagkorlátnak ütközött és felborult. A baleset következtében az elsődleges adatok szerint hárman megsérültek. 

Az 1-es főúton tragédia történt

Amint azt a Kékvillogó is megírta árokba borult egy autó péntek délután az 1-es főúton, Ácsnál, a sofőr életét vesztette. A tájékoztatás szerint az autót vezető eddig tisztázatlan okból letért az úttestről és a kocsi árokba borult. A sofőr olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: a baleset helyszíne. Fotók: Delta Hírek