A győri rendőrök egy 32 éves sofőrrel szemben intézkedtek, aki gépkocsijával egy biciklist gázolt el. A kerékpáros meg is sérült, derült ki a rendőrség közleményéből.

Nem adta meg az elsőbbséget

Győrújbaráton, a Széchenyi körúton a 82-es főút út felől az István király út irányába közlekedett személygépkocsival 2023. március 8-án 15 óra 30 perc körül egy helybéli férfi. Kanyarodása során – vélhetően figyelmetlenségéből kifolyólag – az „Elsőbbségadás kötelező!” közúti jelzőtábla ellenére nem biztosított elsőbbséget a Nyúl felől kerékpárjával szabályosan közlekedő 51 éves nőnek, és elütötte. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Helyszíni felvétel:

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Megsérült a nő

A hölgy a baleset során megsérült, őt a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították. Az eset körülményeit a Győri Rendőrkapitányság vizsgálja.

Fotó a helyszínről:

Ezt kéri a rendőrség

A közúti közlekedési balesetek megelőzése érdekében a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság az alábbiakra hívja fel a gépjárművezetők figyelmét: 

  • Közlekedésük során kiemelt körültekintéssel legyenek a motorral, kerékpárral közlekedőkre!
  • Vezessenek türelmesen, toleránsan, az „Elsőbbségadás kötelező!” jelzőtábla szabályait a biciklivel közlekedők tekintetében is minden esetben tartsák be!

Baranyában történt tragédia

Tavaly májusban Baranya megyében történt egy sokkoló eset, melynek során egy autós elgázolt egy bicikliző édesanyát és a kislányát. Mint megírtuk az asszony a helyszínen meghalt, a lánya nem sokkal később, a kórházban vesztette életét.

Több méteren át tolta a roncsokat

Az autós, egy 57 éves sofőr vezett, az autós a gázolás után még több méteren tolta maga előtt a roncsokat, mire kidöntött egy távlát és az árokban állt meg, számoltunk be róla. 

Esztergomban egy 9 éves kislányt ütöttek el

Amint azt a Kékvillogó is megírta elütöttek egy 9 éves kislányt Esztergomban, a sofőr meglépett a helyszínről. A balesetet látta egy 17 év körüli kamaszlány, a rendőrésg az ő jelentkezését várja.

Nem segített a sofőr

Egy ez idáig ismeretlen járművezető egy fehér színű Volkswagen típusú gépkocsival 2022. február 28-án 7 óra 40 perc körüli időben Esztergom Bánomi úton, a sportpálya mellett lévő bekötőútról tolatása során elütött egy járdán közlekedő 9 éves kislányt. A gyermek az ütközés hatására a földre esett. A sofőr a helyszínről segítségnyújtás nélkül távozott, számolt be róla korábban a rendőrség. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép és belső fotók: police.hu