A móri mészárlás miatt tévesen életfogytiglani börtönbüntetésre ítélt férfi pár hónapja szakított a várandós barátnőjével, majd külföldre költözött és egyedül hagyta a nőt. Vasárnap megszületett Kaiser kisfia, ám az egykori kedvese úgy döntött, hogy semmiféle információt nem oszt meg gyermeke apjával.

Ott hagyta a barátnőjét

Ahogyan arról a Kékvillogó is beszámolt: “Meg is mondta, hogy tartsam el magam és a babát ahogy akarom, rá ne számítsak” – földönfutóvá tette Kaiser Ede várandós barátnőjét, még az autója részleteit is volt párja fizeti. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Nagy hibát követett el

A fiatal teológus, M. úgy érzi: nagyon nagy hibát követett el, hogy annak idején beengedte az életébe a börtönviselt férfit, sőt még kisbabát is vállalt vele. Kaiser Ede 2020 júniusában szabadult 18 éves börtönbüntetéséből, ezután az interneten ismerkedtek meg.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Megtévesztette a férfi

„Sajnos ahogy másokat, engem is teljesen megtévesztett Ede viselkedése. Egy idő után agresszív lett, a hasamban növekvő baba pedig egyáltalán nem érdekelte. Amikor szakítottunk, elment külföldre, azzal pedig nem törődött, hogy velünk mi lesz” – mesélte a kapcsolatuk megromlásának történetét az akkor még várandős nő.

Munkanélküli lett

„Meg is mondta, hogy tartsam el magam és a babát ahogy akarom, rá ne számítsak. Én a járvány miatt elvesztettem a munkámat, terhesen pedig sehova nem vesznek fel. Az albérletből ki kellett költöznöm, bevételem meg szinte semmi nincs” – mondta a Blikknek 

Megszületett a kisfiú

„Az az igazság, hogy nekem és a kisbabámnak is az a legjobb, ha Ede semmit nem tud rólunk. Arról meg szó sem lehetett, hogy ott legyen a szülésnél. Mondjuk nem is nagyon küzdött a személyes jelenlétért, még az apasági nyilatkozatot sem volt hajlandó megcsinálni” – mesélte a szülés után a friss anyuka.

Semmi köze nem lesz Kaiserhez

Az újszülött az anyuka vezetéknevét kapta meg, így semmi köze nem lesz Kaiser Edéhez. Azt is elárulta az édesanya, hogy egyszer majd megosztja a gyerekével, hogy ki a biológiai apja, de az nem mostanában lesz.

Lelépett külföldre

„Ede lelépett külföldre, és csak adósságot hagyott rám. Azt sem tudtam, hol lakunk majd a babával és miből fogunk élni. Ez azonban őt nem érdekelte, hiába próbáltam vele normálisan beszélni, mindig lerázott” – nyilatkozta a Blikknek Kaiser egykori barátnője.

Tudomás sem vesz róluk

„A gyerekem érdekében én nem így akartam rendezni a dolgainkat, de vele képtelenség szót érteni. Éli világát, és tudomást sem akar venni rólunk. Már csak abban reménykedem, hogy legalább minimális gyerektartást fizet majd” – zárta mondandóját.

Korábban mást mondott

Kaiser korábban úgy nyilatkozott az esetről, hogy bárhogyan is alakult közte és M. között a kapcsolat, gondoskodni akar a kisfiáról. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Kaiser Ede szabadulása – Forrás: MTI/Mihádák Zoltán