A 39 éves miskolci férfi felhívta magához a korábbi élettársát, akit többször megütött, megszurkált és meg is erőszakolt. A brutálisan bántalmazott nőnek végül pár hét után sikerült megszöknie a fogságból a beteg férfira pedig hosszú börtönévek várnak.

Ököllel ütötte

A vádirat szerint a vádlott 2020 április végén a miskolci lakására hívta a volt élettársát, akit féltékenységből először szóban felelősségre vont annak korábbi párkapcsolatai miatt, majd több alkalommal fején ököllel megütötte.  A Kékvillogó.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Menekülni próbált

A nő menekülni próbált, ekkor a hajánál fogva megragadva visszahúzta, térdre kényszerítette és szexuális aktusra kényszerítette. A nő ekkor már sírva könyörgött a kegyetlen férfinak, hogy engedje el, de itt még közel sem volt vége a kínzásának, levette a ruháit, majd ismét megerőszakolta.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Kedvesen viselkedett

A nő kétségbeesésében, hogy megpróbálja elkerülni a további bántalmazást, kedvesen viselkedett a vádlottal. Miután lefeküdtek aludni, a sértett megpróbált kimenekülni a lakásból, de a vádlott újból visszatartotta, arcon ütötte, amitől eleredt az orra vére.

Késsel is megszúrta

Ezt követően a vádlott egy késsel a nő mindkét lábát és vállát is több alkalommal megszúrta, amely erős vérzéssel járt. Majd az éjszaka folyamán még újabb ökölütésekkel a nő arccsontját és orrcsontját is eltörte. 

Bezárva tartotta

A vádlott a sértettet több mint fél hónapig a lakásban bezárva tartotta, többször bántalmazta, és napi rendszerességgel megerőszakolta. A nőnek akkor sikerült elmenekülnie, amikor megígérte, hogy vissza fog költözni hozzá.

Vádat emeltek ellene

A Miskolci Járási Ügyészség a 39 éves férfi ellen szexuális erőszak, személyi szabadság megsértése és súlyos testi sértés bűntette miatt emelt vádat.

Komoly büntetésre számíthat

Az ügyészség a letartóztatásban lévő büntetett előéletű erőszakos, többszörös visszaesőnek minősülő vádlottal szemben fegyházbüntetést és közügyektől eltiltást indítványozott a bíróságnak.

Szintén az exét bántalmazta

Ahogyan arról a Kékvillogó beszámolt, 13 évre börtönbe kerülhet az az egyetemista, aki képtelen volt feldolgozni, hogy szerelme elhagyta őt. A nő visszaszerzése érdekében változatos eszközökkel és módon nyomorította meg volt párja életét, akinek lelki és fizikai szenvedést is okozott.

Bosszút akart állni

A fenyegetéseket és a durva zaklatást követően a férfi kitervelte, hogy bosszút áll a nőn, ezért két késsel és a nő lakóhelyére utazott, ahol elrejtőzve várta. Ezalatt egy fahusángot is magához vett, majd amikor a nő elsétált mellette, rátámadt, és többször fejbe vágta, miközben folyamatosan azzal fenyegetőzött, hogy kioltja az életét. A Kékvillogó.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Illusztráció – Forrás: Pexels