Kocsik elé lépve ijesztgette a sofőröket a körforgalomban Zoltán, akit végül két vétlen vezető is elütött Szigetszentmiklóson vasárnap este.  A 28 éves férfi belehalt felfoghatatlan tettébe.

Kettős gázolás Szigetszentmiklóson

Vasárnap este a Pest megyei Szigetszentmiklóson, elgázolt egy autó egy gyalogost. Amint azt a BudaPestkörnyeke.hu megtudta, a 28 éves férfi a baleset következtében átesett a szemközti forgalmi sávba és egy szemből érkező személygépkocsival is összeütközött, a helyszínen belehalt elszenvedett sérüléseibe. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Sofőröket ijesztgetett

A Csepelen élő, 28 éves férfi gyakran átjárt Szigetszentmiklósra, ahol extrém dolgokat művelt. Sofőröket ijeszthetett, de eddig mindig túlélte az ilyen eseteket. Ugyanis a sofőröknek mindig sikerült megállniuk, vagy Zoltán szerencsésen kitért előlük.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Bekövetkezett a tragédia

Vasárnap már nem volt ekkora szerencséje a település bejárójánál levő körforgalom előtt. Először elütötte egy autó, aminek hatására átrepült a másik sávba, majd egy másik kocsi is elgázolta. Esélye sem volt a túlélésre.

Két gyermeket nevelt

S. Zoltán ismerősei szerint jó ember volt, élettársával két gyermeket neveltek. Petrával rapszódikus kapcsolatban élt, többször szakítottak. De végül mindig visszataláltak egymáshoz.

„Szörnyű tragédia”

A baleset idején boldogságban éltek. „Szörnyű tragédia ez nekem” – mondta a Borsnak a gyászoló nő. A férfi élete állítólag akkor ment tönkre, amikor elveszítette szeretett édesapját, akire példaképként tekintett.

Az édesanya a Facebookon emlékezett

Zoltán édesanyja a Facebookon emlékezett meg fiáról: „Nagyon szépen kérek mindenkit, hogy tartsák tiszteletben az elhunytat!! Gyászol a család, és épp elég baj ez nekünk! Én a gyerekemet vesztettem el, a pici lány az apukáját! Mindenkit nagyon szépen kérek, legyünk tisztelettel egymás felé!”.

Egyedül kell felnevelnie közös lányukat

Az áldozat rokonai most igyekeznek az özvegyet mindenben támogatni, hiszen egyedül kénytelen felnevelni közös kislányukat.

Zavartnak tűnt

Az egyik szemtanúk a közösségi médiában azt írta, hogy a férfi a baleset idején zavartnak tűnt.A kettős gázolás után természetesen hamarosan megérkeztek a mentők a helyszínre, de már nem tudtak Zoltánon segíteni.

Halálos gázolás Budapesten

Amint arról a BudaPestkörnyeke.hu is beszámolt, szombaton éjszaka, Budapesten, az Andrássy úton meghalt egy szlovák férfi. A fiatalt halálra gázolta a Eucharisztikus Kongresszus kisbusza. 

Legénybúcsúra érkezett Budapestre

Mint kiderült, a 30 év körüli férfi legénybúcsúra érkezett Budapestre. A pápalátogatást is szervező rendezvény szervezői döbbenten állnak a tragédia előtt. Azt mondták, mindenképpen szeretnék felvenni a kapcsolatot a fiú szüleivel.

5 embert gázoltak halálra

A hétvégén a magyar utakon egyébként 5 embert gázoltak halálra. Tragédia történt Sopronban, Debrecenben és a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Győrteleken is.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció