Teljesen elmérgesedett a viszony a móri mészárlás miatt ártatlanul elítélt Kaiser Ede és várandós volt barátnője között. A fiatal teológus, M. úgy érzi: nagyon nagy hibát követett el, hogy annak idején beengedte az életébe a börtönviselt férfit, sőt még kisbabát is vállalt vele. A nyolcadik hónapban járó fiatal nő ma már azt szeretné, ha augusztus végén születendő kisfia soha ne találkozzon biológiai édesapjával.

Nagy volt a szerelem

Kaiser Ede 2020 júniusában szabadult 18 éves börtönbüntetéséből. Ezután az interneten ismerte meg a fiatal szőke lányt. Szinte azonnal összeköltöztek, jött az eljegyzés, majd kiderült, hogy M. gyermeket vár Kaiser Edétől. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Megtévesztette a férfi

„Sajnos ahogy másokat, engem is teljesen megtévesztett Ede viselkedése. Egy idő után agresszív lett, a hasamban növekvő baba pedig egyáltalán nem érdekelte. Amikor szakítottunk, elment külföldre, azzal pedig nem törődött, hogy velünk mi lesz” – kezdte kapcsolatuk megromlásának történetét a várandős nő.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Munkanélküli lett

„Meg is mondta, hogy tartsam el magam és a babát ahogy akarom, rá ne számítsak. Én a járvány miatt elvesztettem a munkámat, terhesen pedig sehova nem vesznek fel. Az albérletből ki kellett költöznöm, bevételem meg szinte semmi nincs” – mondta a Blikknek a nő.

Ő fizeti Kaiser Ede autóját

„Erre még kiderült, hogy a nagy lovag autóját is nekem kell fizetnem, itt hagyta rám a csekkeket. Hiába kértem tőle segítséget, csak kinevetett. Milyen apa az ilyen?” – tette fel inkább csak magának a kérdést az elkeseredett anyuka.

Megígérte, hogy támogatja őket

Korábban Kaiser Ede már beszélt arról, hogy mégsem működik a kapcsolatuk, de azt ígérte, mindenben támogatja majd a kisfia édesanyját. M. azonban ma már ezt sem akarja, sőt, állítja, fél tőle, úgyhogy nem akarja, hogy kiderüljön, hol lakik.

Ede szülei sem keresik

A babát sem akarja megmutatni neki, mert szerinte csak rosszat tanulna tőle. A nő azt sem érti; Ede szülei miért nem keresik őt, hiszen tudják, hogy hamarosan unokájuk születik.

Anyagi helyzete miatt szorong

„Kimondhatatlanul várom a babát, de nagy bennem a szorongás, hogy miből élünk majd. Még azokat a dolgokat sem tudtam megvenni, amelyek alapvető szükségletnek számítanak egy csecsemőnél. Míg én ilyen gondokkal küzdök, Ede boldogan elvan az új barátnőjével és gondtalanul pancsolgat a tengerben” – sírta el magát a fiatal nő.

Nyolc ember halt meg Móron

2002. május 9-én két fegyveres mészárolt le nyolc embert a móri bankfiókban. Hiába nem találták meg a bankban sem Kaiser, sem állítólagos társa, Hajdú DNS-mintáját, a férfit életfogytiglanra ítélték. Öt év múlva kerültek elő az igazi tettesek, amikor egy amatőr régész előtúrta egy erdőből a gyilkossághoz használt fegyver darabjait.

Elfogták a valódi tetteseket

Ekkor Kaisert abban az ügyben felmentették, a valódi tetteseket, Nagy Lászlót, aki azóta már meghalt, és Weiszdorn Róbertet elfogták. Az jogerősen elítélt tettesekről a BudaPestkörnyeke.hu ebben a cikkében írt.

Hiába kért kártérítést az ítéletért

Kaiser Ede 25 millió forintot kért azért, mert tévesen ítélték el a móri gyilkosságért. A Szegedi Törvényszék azonban elutasította ezt. Ugyanúgy járt a valódi tettesek elfogásában oroszlánrészt vállaló Szebenyi István is, aki hiába találta meg fémkeresőjével Nagy László tárgyait, a mai napig egyetlen fillért sem kapott. A Kaisert tévesen megnevező K. Attila azonban megkapta a 25 millió forintot, amit azután sem kellett visszaadnia, hogy kiderült, tévedett. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Kaiser Ede szabadulása – Forrás: MTI/Mihádák Zoltán